0 cihaz'ı kaça satarım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
0 cihaz'ı kaça satarım?
arkadaşlar 6-7 ay önce turkcell den 5800 aldım geçenlerde kapandı bir daha açılmadı servise verdim yeni cihaz verdiler daha 10 dk kullanmadım herşeyiyle yepyeni kutusu ve diğer bütün ekipmanları fatura vs. var daha cihaza hat bile takmadın yani kullanılmadı sayılır.
acaba telefoncu ya vermeye kalksam ne kadar verir?

cihan83

cihan83

Üye
telciler verecgı en babası 200tl

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
piyasayı öğren öyle gel...

y n s c n

y n s c n

Üye
Sıfır 5800'dan bahsediyoruz sanırım. Fazla birşey vereceklerini sanmıyorum şahsen.Gerçi sen bi şansını dene :oke:

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
520-560 arası gittiğine göre 390-420 arası verirler diye düşünüyorum...

y n s c n

y n s c n

Üye
Eski piyasaya göre evet dediğin gibi giderdi fakat simdi sanmıyorum o kadar vereceklerini..

Emre-45

Emre-45

Üye
300 verirler

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Kutu,Jelatin Vs. Herşeyiyle Yeniyse İyi Para Verirler Diye Düşünüyorum :)

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
evet herşeyiyle kusursuz bi tek kulaklığı yok onu da alıp koyarım

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Telefoncular Ucuza Alır,Kulaklığıda Orjinal Alıp Kutusuna Yerleştir Netten Satışa Sun Bence En Mantıklısı Böyle :oke:

TheCower

TheCower

Üye
En fazla vereceği para 300

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşa katılıyorum bi kulaklık alırım 0 cihaz zaten herşeyi tam internetten 380-420 ye gider

Why Always Me

Why Always Me

Üye
arkadaşa katılıyorum bi kulaklık alırım 0 cihaz zaten herşeyi tam internetten 380-420 ye gider

Kesinlikle Öyle Yapmalısın :) Telefoncu Kar Elde Etmek İçin Çok Daha Aşağı Bir Fiyattan Alacaktır..
İnternetten Satman Mantıklı Olur
:oke:

svestica

svestica

Üye
250 den fazlasını versinler bi okadarda ben vericem :)

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
biraz piyasayı takip edin öyle cevap verin 2.el çizik dolu 5800 götür 250-270 veriyorlar

----------Eklendi @ 20:07:12 ---------- Yazıldı @ 19:41:54 ----------

Kesinlikle Öyle Yapmalısın :) Telefoncu Kar Elde Etmek İçin Çok Daha Aşağı Bir Fiyattan Alacaktır..
İnternetten Satman Mantıklı Olur
:oke:
yok be kardeş o daha saçma en iyisi tanıdık bir telefoncuya düşük zararla satmak gittigidiyor %10 alıyormuş 380 e satsam 38 tl gittigidiyorun

haltie

haltie

Üye
180-220 arası telefoncuların alış fiyatı.çok temizse oda.0 olması hiç bir şey ifade etmiyor çünkü faturası kesilmiş oluyor cihazın.Elden satmak senin için daha karlı olacaktır.En azından 300e kadar verebilirsin.Müşterisini bulursan 560 tl de veririsin orası belli olmaz.Bol şanslar:)

Why Always Me

Why Always Me

Üye
180-220 arası telefoncuların alış fiyatı.çok temizse oda.0 olması hiç bir şey ifade etmiyor çünkü faturası kesilmiş oluyor cihazın.Elden satmak senin için daha karlı olacaktır.En azından 300e kadar verebilirsin.Müşterisini bulursan 560 tl de veririsin orası belli olmaz.Bol şanslar:)

Katılıyorum Arkadaşa,Telefoncuların Alış Fiyatı Budur,Elden Satarsan Senin İçin Karlı Olur :)

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
keşke çevremden alan biri çıksa bildiğin sıfır telefon ya :(

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
    Konu Sahibi
pm'den banka hesabımı vercem 700 tl yatırırsın...

bugün telefoncuları gezdim 350 ye kadar veren var.

----------Eklendi @ 19:42:37 ---------- Yazıldı @ 19:41:26 ----------

350 tl veriyorlar arkadaşlar satmıyorum o yüzden kazık yiyecek kadar nefret etmiyorum telefonumdan

Why Always Me

Why Always Me

Üye
350 İyidir Kardeşim Bana Kalırsa Sat Yani Sürekli Yeni Model Çıkıyor Doğal Olarak Eski Modeller Düşüşe Geçiyor..
350 Lira İyidir,Eğer Biraz Daha Israr Edip 400 Vermesini Sağlayabilirsen Senin İçin Dahada İyi Olur Ancak Kabul Etmezsede Ver Bence Karar Yine Sana Kalmış :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt