İki hat ve televizyon bir arada

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erhanokur

erhanokur

Üye
    Konu Sahibi
İki hat ve televizyon bir arada
DRV Mobile, R67 ile aktif çift sim kart kullanımının yanısıra hiçbir ücret ödemeden kesintisiz ve sınırsız televizyon izleme imkânı da sunuyor.
Dervişoğulları Şirketler Grubu’nun teknoloji dünyasında hızla büyüyen cep telefonu markası DRV Mobile, R67 ürünüyle ilk kez televizyonlu cep telefonunu çift sim kart ile birleştirdi. İnternet bağlantısı gerekmeksizin ücretsiz olarak TV izlenebilen R67, yüksek görüntü kalitesi ve kolay kullanımıyla, birçok özelliği bir arada sunuyor.

veysi21

veysi21

Üye
dostum bu çin malı değilmi..

gabico

gabico

Üye
en iyisi çin malı en iyi çin malı başka büyük mal yok :oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
:ehe en iyi mal çin malı diyorsunuz ama , sorularım sırada ki çin malı severleri için geliyor :ehe ;
1- Çift hat yüzünden çabuk ısınma oluyor mu ? öyle duydum..
2- TV Şarjı çabuk bitiriyor mu ?
3- TV nin çekme problemi oluyor mu ?

corlulu

corlulu

Üye
Paylaşım için teşekkürler.. Tv izlendiği zaman şarj süresi düşüyo! Çekme problemide oluyo elbette heryerde çekmiyor ama ısınma için bişey diyemem ayrıca ısındığını pek görmedim..

gabico

gabico

Üye
:ehe en iyi mal çin malı diyorsunuz ama , sorularım sırada ki çin malı severleri için geliyor :ehe ;
1- Çift hat yüzünden çabuk ısınma oluyor mu ? öyle duydum..
2- TV Şarjı çabuk bitiriyor mu ?
3- TV nin çekme problemi oluyor mu ?

arkadaşlar benimki çin mallarının en son modeli şarjı çokda bitmiyor ısınma alakası bile yok anteni açmadan bile bazı kanallar çekiyor:oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
hmm, ilerki zaman için düşünebilirim bu teli o zmn, tv konusunda çok sıkıntı çeken biriyim.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt