Sheva Fener'e dünden razı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Sheva Fener'e dünden razı

Sheva Sarı-Lacivertli ekipten teklif aldığını doğrularken, "Kulüpler anlaşırsa gelirim" dedi

F.Bahçe'nin önümüzdeki sezon kadrosuna katacağı yıldız ismin kim olacağı yönünde meraklar artarken, Türk medyası da birbirleriyle yarışmaya devam ediyor. Fanatik gazetesi 16 Mayıs 2008 tarihli baskısında gazeteci Edip Adanır'ın Shevhcenko ile görüşmesine yer vererek sutünlarını Shevchenko'nun ifadeleri olan 'Fenerbahçe'ye gelirim' sözleriyle süsledi. İşte o haber: Yer, Cobham antrenman sahası. Chelsea, Manchester United ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi Finali’ne hazırlanıyor. İdmanı izleyen tek Türk gazeteci Edip Adanır... Yanında Andriy Shevchenko var. İşte noktasına virgülüne dokunmadan Ukraynalı golcünün yorumları: “Burada kalırsam, Chelsea’den başka takımda forma giymek istemem. Ancak İngiliz basını beni çok yordu. Haksız eleştiriler, Ada’da kalmamı zorlaştırıyor. Bolton’a attığım gol için bile ‘şans golü’ dediler. Oysa o golle şampiyonluğu bile kazanabilirdik. Transferimle ilgili tüm yetki menacerimde. Teklifleri o değerlendiriyor. Menacerim, Fenerbahçe’den gelen teklifi bana iletti.” 6 Mayıs’ta, Londra’da
“Hatta bu konuda Chelsea ile görüştüklerini de biliyorum. Benim açımdan da, bonservis konusunda da sorun yok. İstanbul’da oynadığımız Fenerbahçe maçında taraftarlar beni çok etkilemişti. Müthiş bir atmosfer vardı. Bunlar, benim için önemli. Kulüpler anlaşırsa İstanbul’a gider, Fenerbahçe forması giyerim.” Adanır’ın “İstanbul’da görüşürüz” sözüne, “Tamam’ yanıtını veren Shevchenko’nun, 6 Mayıs’ta Londra’daki Özer restoranda Murat Özaydınlı ile buluştuğu ve prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Blackburn Rovers’ta oynayan Tugay Kerimoğlu da, Fenerbahçe ile Shevchenko’nun el sıkıştığını ifade etti.

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
böle haberlere inanmayın

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
alın sonra konusun

birader bence inşallah alırsınız demen lazım. fener'in shevayı getirmesi demek türk futbolunun yeni bi reklamı demek. avrupa kupalarında türkiyenin yeni başarıları demek. türk futbolunun büyümesi demek. bu fenerbahçe tarihinde yavaş ilerleyen bi sürecin artık meyvelerinin alınmasıdır. kenneth anderson, ortega, van hooijdonk, alex, anelka, roberto carlos. sıradakinin shevcenko olmayacağını kimse söyleyemez şu noktadan sonra. bu böyle biline.

kurt bey

kurt bey

Üye
alırsınız:ehe

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi

alırız tabi sen hiç merak etme birader. bu sezon şu an transfere harcıyabileceğimiz 90milyon dolarımız var gelmek isteyen olursa anında bonservisini bastırır alırız. zaten herifinde gönlü ver daha ne olsun o zaman:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...