Gümüş
0sıfırcı Üye DarkredBlue61' Alıntı: platin ne alaka la duran malzeme değil mi o Genişletmek için tıkla ... o da dolaşımda ya emtia ya sen kafa nerde yaşıyo
DarkredBlue61' Alıntı: platin ne alaka la duran malzeme değil mi o Genişletmek için tıkla ... o da dolaşımda ya emtia ya sen kafa nerde yaşıyo
DarkredBlue61 Üye 0sıfırcı' Alıntı: o da dolaşımda ya emtia ya sen kafa nerde yaşıyo Genişletmek için tıkla ... arabada kı platin meksefeden mı bahsediyon,sağlıkta kullanılan platınden mı
0sıfırcı' Alıntı: o da dolaşımda ya emtia ya sen kafa nerde yaşıyo Genişletmek için tıkla ... arabada kı platin meksefeden mı bahsediyon,sağlıkta kullanılan platınden mı
0sıfırcı Üye DarkredBlue61' Alıntı: arabada kı platin meksefeden mı bahsediyon,sağlıkta kullanılan platınden mı Genişletmek için tıkla ... yatırım olan platinden
DarkredBlue61' Alıntı: arabada kı platin meksefeden mı bahsediyon,sağlıkta kullanılan platınden mı Genişletmek için tıkla ... yatırım olan platinden
DarkredBlue61 Üye 0sıfırcı' Alıntı: yatırım olan platinden Genişletmek için tıkla ... ne yatırımı la nasıl birşiy o dediğin
0sıfırcı' Alıntı: yatırım olan platinden Genişletmek için tıkla ... ne yatırımı la nasıl birşiy o dediğin
0sıfırcı Üye DarkredBlue61' Alıntı: ne yatırımı la nasıl birşiy o dediğin Genişletmek için tıkla ... ben de görmedim kuyumcularda satılmıyomuş forex ya da bankalardan sanal olarak alabiliyosun
DarkredBlue61' Alıntı: ne yatırımı la nasıl birşiy o dediğin Genişletmek için tıkla ... ben de görmedim kuyumcularda satılmıyomuş forex ya da bankalardan sanal olarak alabiliyosun
DarkredBlue61 Üye 0sıfırcı' Alıntı: ben de görmedim kuyumcularda satılmıyomuş forex ya da bankalardan sanal olarak alabiliyosun Genişletmek için tıkla ... o tarz şyeler caiz değil yalnız aynı bankacılık üstünden aldığın altın hesabı vs gibi şeyler.
0sıfırcı' Alıntı: ben de görmedim kuyumcularda satılmıyomuş forex ya da bankalardan sanal olarak alabiliyosun Genişletmek için tıkla ... o tarz şyeler caiz değil yalnız aynı bankacılık üstünden aldığın altın hesabı vs gibi şeyler.
0sıfırcı Üye DarkredBlue61' Alıntı: o tarz şyeler caiz değil yalnız aynı bankacılık üstünden aldığın altın hesabı vs gibi şeyler. Genişletmek için tıkla ... aynen değil o yüzden hiç girmiyom o işlere girseydim paralar içinde yüzerdim
DarkredBlue61' Alıntı: o tarz şyeler caiz değil yalnız aynı bankacılık üstünden aldığın altın hesabı vs gibi şeyler. Genişletmek için tıkla ... aynen değil o yüzden hiç girmiyom o işlere girseydim paralar içinde yüzerdim
DarkredBlue61 Üye 0sıfırcı' Alıntı: aynen değil o yüzden hiç girmiyom o işlere girseydim paralar içinde yüzerdim Genişletmek için tıkla ... yani pek emin olamadım iyi ki de ahmetim dimi
0sıfırcı' Alıntı: aynen değil o yüzden hiç girmiyom o işlere girseydim paralar içinde yüzerdim Genişletmek için tıkla ... yani pek emin olamadım iyi ki de ahmetim dimi