Steam Cüzdan Kod Sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Steam Cüzdan Kod Sorunu!
Merhaba arkadaşlar, Steam üzerinden Euro Truck Simülatör 2 oyunun İtalya DLC 'sini almak istedim 60₺ cüzdan kodu satın aldım sonra DLC'yi sepete alıp kendim için satın butonuna tıklayınca sürekli aynı hatayı veriyor görsele bakabilirsiniz neden böyle oluyor acaba???
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Saçma sapan bir uyarı ne dediği belli değil, başka bir cihazdan denesene bir almayı yada tarayıcının gizli modundan.

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Böyle bir uyarı ben de ilk defa görüyorum.
Steam cüzdanınızda yüklediğiniz TL görünüyor mu, emin misiniz.
Bir de, satın alımları Steam masaüstü uygulamasından yapmanız daha sağlıklı olur.

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Saçma sapan bir uyarı ne dediği belli değil, başka bir cihazdan denesene bir almayı yada tarayıcının gizli modundan.
Olayı çözdüm; Steam üzerinden Euro Truck Simülatör 2 oyunun iki DLC paketini 59₺ ye almak için 60₺ Steam cüzdan kodu aldım ve bakiye görünüyordu, ama paketler içinde ekstra küçük DLC ler vardı daha önce aldığım DLC lerdi , sepetten kendim için almaya tıkladığım zaman bu hatayı veriyordu.

Hesabıma tıklayıp, oradan satın almalara gelip bu almaya çalıştığım paketleri iptal edip tekrar alınca sorunsuz bir şekilde işlem tamamlandı :bilmm saçma sapan bir sistem yani

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

technogamer2345

Üye
Ayni sey bende de oluyordu almadan islemi yarim birakirsan boyle oluyor

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Ayni sey bende de oluyordu almadan islemi yarim birakirsan boyle oluyor

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
En azından böyle bir çözümü var yoksa bir daha alışveriş yapmam şahsen

burakyerlikaya

Üye
kaptan yardımcı olayım, bide cüzdan kodunu satın al daha ucuz ve güvenli hem destek de veriyorlar

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
kaptan yardımcı olayım, bide cüzdan kodunu satın al daha ucuz ve güvenli hem destek de veriyorlar
Valla fiyatlar güzelmiş teşekkür ederim bundan sonra bu siteyi kullanacağım :tşk:

Takipçi Satın Al

Üst Alt