Yardım İphone 6 plus batarya sorunu !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
Cok tesekkur ederim sagolun 0 cihazla degisince garantisi uzayacak mi yoksa kaldigi yerden dewam mi ?

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
garantisi devam etmez benim bildiğim :) android cihaz üreten firmalarda garanti uzamıyor.

• Beğen
Tepkiler: bLnmz ve Dr.Watson

bLnmz

bLnmz

Üye
Cok tesekkur ederim sagolun 0 cihazla degisince garantisi uzayacak mi yoksa kaldigi yerden dewam mi ?

Garanti kaldığı yerden devam eder ancak benim gibi son götürürseniz, cihazınız Swap olacağı için Apple 90 gün Extra Destek sağlayabiliyor. Sitesinde Hüküm ve Koşullar kısmında okumuştum.

• Beğen
Tepkiler: Dr.Watson
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
    Konu Sahibi
Evet. JB yasal bir işlem olmadığı için sorun çıkartırlar. Cihazınızı iTunes üzerinden iOS 10.1.1' e güncelleyin. Güncellemeden sonra sorun olmuş gibi söyleyin servise bırakırken. Ya batarya ya da cihazı sıfırı ile değişim yapacaklardır.

Hocam sizin basinizdan gecmis nasil bi hikaye anlatiyim bilgilendirirseniz sevinirim

• Beğen
Tepkiler: bLnmz
bLnmz

bLnmz

Üye
Hocam sizin basinizdan gecmis nasil bi hikaye anlatiyim bilgilendirirseniz sevinirim

Valla kardeşim iPhone 6 Silver cihazımı servise bıraktığım zaman servis sorumlusuna yazdırlarım,
  1. Cihazın şarjı çok hızlı doluyor, hızlı bir şekilde bitiyor.
  2. 2 adet iPhone 6 ortamdayken cihazlardan diğeri şebekeyi full çekerken benim cihazım 2 diş civarında çekiyor.
  3. Arka kamerayı açtığım zaman donmalar oluyor, ön kameraya geçiş yapıp tekrar arka kamerayı açmam gerekiyor.
  4. Wifi üzerinden indirmeler aşırı yavaş. Modemin dibindeyken 2 diş anca çekiyor.
  5. İç kulaklık sesi derinden geliyor.
  6. Hoparlör sesi cızırtılı ve az geliyor.
Ben bu bahaneler ile verdim, değişim cihazı verdiler. Sen birkaç ekleme/çıkartma yaparak ver. Bence sana da değişim vereceklerdir ama hakkında hayırlısı ve tamamen şans işi :)

• Beğen
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
    Konu Sahibi
Valla kardeşim iPhone 6 Silver cihazımı servise bıraktığım zaman servis sorumlusuna yazdırlarım,
  1. Cihazın şarjı çok hızlı doluyor, hızlı bir şekilde bitiyor.
  2. 2 adet iPhone 6 ortamdayken cihazlardan diğeri şebekeyi fu ll çekerken benim cihazım 2 diş civarında çekiyor.
  3. Arka kamerayı açtığım zaman donmalar oluyor, ön kameraya geçiş yapıp tekrar arka kamerayı açmam gerekiyor.
  4. Wifi üzerinden indirmeler aşırı yavaş. Modemin dibindeyken 2 diş anca çekiyor.
  5. İç kulaklık sesi derinden geliyor.
  6. Hoparlör sesi cızırtılı ve az geliyor.
Ben bu bahaneler ile verdim, değişim cihazı verdiler. Sen birkaç ekleme/çıkartma yaparak ver. Bence sana da değişim vereceklerdir ama hakkında hayırlısı ve tamamen şans işi :)

Hocam eger işi şansa dökersek ben o zaman z**tım çok şanssızım senin yazdıgın bu bahanelerin kaçı gerçek hepsini tek tek kontrol etmemişler mi ?

bLnmz

bLnmz

Üye
Hocam eger işi şansa dökersek ben o zaman z**tım çok şanssızım senin yazdıgın bu bahanelerin kaçı gerçek hepsini tek tek kontrol etmemişler mi ?
6 bahaneden 4'ü gerçek. Garantiye son gün verilen cihazları sanırım teste tabi tutmadan 2 sene boyunca servise gelmediği için ödüllendiriyorlar. :) Teleservice senin derdine deva olur bence kardeşim. Denemelisin.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt