Ekranim daki sorun

Sponsorlu Bağlantılar

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Ekranim daki sorun
Arkadaşlar ekranimdaki bu leke tarzı şey Neyden olabilir sizce arkadaşlar alt kısmındaki leke yastığımin altında terlemeden dolayı oldu sanırım daha fazlaydı ama güneşte durdurdm bu kadar kaldı garantiye versem hemen yaparlarmi acaba vatandan Almıştım telefonu şu halinde iken hicbir dokunmatik sorunu yok

Lenovo VİBE S1

Son düzenleme:

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Ekranim galiba bi ara yastığın altında kalmıştı ve terledigimden dolayı boyle oldu daha fazlaydı aslında ama güneşte durduğu için azaldı bu kadar kaldı garanti kapsamında versem hemen yaparlarmi acaba

Lenovo VİBE S1

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatiginde hicbir sorun yok sadece o leke gibi şey duruyor alt taraftaki

Lenovo VİBE S1

Cadillac34

Üye
Ekranim galiba bi ara yastığın altında kalmıştı ve terledigimden dolayı boyle oldu daha fazlaydı aslında ama güneşte durduğu için azaldı bu kadar kaldı garanti kapsamında versem hemen yaparlarmi acaba

Lenovo VİBE S1
Sen yöntemi yanlış yapmışsın. Ama sana ders olsun, bir daha yastığın altında, güneşe bırakma. Eğer sorun teşkil edecekse servise götürürsün yaptırırsın.

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Sen yöntemi yanlış yapmışsın. Ama sana ders olsun, bir daha yastığın altında, güneşe bırakma. Eğer sorun teşkil edecekse servise götürürsün yaptırırsın.
Verdiğim takdirde hemen yaparlarmi

Lenovo VİBE S1

Cadillac34

Üye
Bakmadan karar veremezler. Sorunun kaynağını bulmaları gerekir.

Cadillac34

Üye
Yaparlar tabii onda sıkıntı olmaz.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Garanti Kapsamında Yaparlarda Şu Son Resimde Sanki Cihaz Su Almiş Gibi.İnşallah Yaparlar 2 3 Haftaya Çıkar

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Su almış diyelim hadi ben HTC one x plus kullandım 3 yıl her zaman yastığın altında bıraktım hiç böyle birşey olmadı bence bu lenovonun sorunu sonuçta tutup suyun içine atmadik yastığın altında nemlenmis içine geçmiş ekranın

Lenovo VİBE S1

Cadillac34

Üye
Su almış diyelim hadi ben HTC one x plus kullandım 3 yıl her zaman yastığın altında bıraktım hiç böyle birşey olmadı bence bu lenovonun sorunu sonuçta tutup suyun içine atmadik yastığın altında nemlenmis içine geçmiş ekranın

Lenovo VİBE S1
Üretim hatası diyelim bari. :D Galaxy Note 7 gibi patlamadığına dua et.

snapdroid

snapdroid

Üye
Orası sanki buhar gibi duruyor. Belki ekranı garanti açıp bi siler sorun çözülür

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Orası sanki buhar gibi duruyor. Belki ekranı garanti açıp bi siler sorun çözülür
Vatandan aldığım için telefonun garantisini genpami kvk mi veya başka bi yermi bilmediğim için vatan bize getirin sorun olursa biz yollariz dediler

Lenovo VİBE S1

Cadillac34

Üye
Sende götür o zaman faturasıyla beraber, değiştirsinler.

Cadillac34

Üye
Tamam işte, yollasınlar. Değiştirme garantisi veriyorlarsa sıkıntı yok.

hakan_374

Üye
Garantili işlem yapmaya bilirler ama ekranda keyfe keder verir sürekli gördüğün yer oldugu icin degistirmekte fayda var iyi günler

Takipçi Satın Al

Üst Alt