6300 video :s:s

Sponsorlu Bağlantılar

eneskilic54

Üye
    Konu Sahibi
6300 video :s:s
arkadaşlar ii günler . benim yeni almış olduğum bir 6300 telefonum war .
öncelikle bu telefonun video çözünürlüğü beş para etmez . neyse arkadaşlar bu telefon için yeni video convert edip güsel çözünürlük weren bir program warmı weya bu telefonda güsel bir çözünürlük nasıl yakalanır??? convert edip atacağımız videolar içinde ......

ii çalışmalar

• Beğen
Tepkiler: nuri123

kemal23

Üye
bununla ilgili bi konu vardı hatırlıyorum...arat istersen..bende bulursam eklemeye çalışırım...

aksarays

aksarays

Üye
banada cok lazım bu program

oLmeGa

Üye
Allok 3gp converter... herşeyi herşeye çeviriyor. müzik, video v.s. Çözünürlük falan da ayarlanabiliyor...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
ßence Cok Qüzel Cözünülüğü

Ömer Farukk

Ömer Farukk

Üye
abi 6300 video cozünürlüü berbat tam ekran da deil ne yapacaz bilmiyom yani

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
:vurtam ekran oluyor ya

eneskilic54

Üye
    Konu Sahibi
" kursat27 " aga senden allah razı olsun . sonunda derdimi anlayan çıkyı yha
ellerine sağlık iyi çalışmalar..

dumanxtr

dumanxtr

Üye
konu çözümlenmiş niye daha kilit vurulmadı bende unu anlamdım herkese iyi çalışmalar

m2sah

m2sah

Üye
google'a total video converter yaz istediğin dovnload sitesinden indir çok kolay bi program ve EN KALİTELİSİ...

byebye1

Üye
Allok 3gp converter... herşeyi herşeye çeviriyor. müzik, video v.s. Çözünürlük falan da ayarlanabiliyor...
arkadaş çevirici aramıyor zannedersem görüntü nettleştirecek birşeyler arıyor

tarik8

tarik8

Üye
öncelikle bu telefonun video çözünürlüğü beş para etmez . neyse arkadaşlar bu telefon için yeni video convert edip güsel çözünürlük weren bir program warmı weya bu telefonda güsel bir çözünürlük nasıl yakalanır??? convert edip atacağımız videolar içinde ......

madem video çözünürlüğü kötü niye alıyon ki:megafon:

minkara

minkara

Üye
bende total video converter var çok memnunum bütün uzantıları birbirine çevirebiliyo istediğin kalitede de ayar yapabiliyosun

fth.43

Üye
ii günler videonuzu zaten pc suıt içinde kendi konvortörü var 3gp veya herhangi bi formattaki videoyu 6300 bağlı ise pc suıttten veya başka bi nokıa teli ona göre çviryor ve mp4 formatı şeklinde daha net bi görüntü ve tam ekran görüntü alıyosunuz

fatality_006

Üye

ii çalışmalar

Arkadasım free 3gp vıdeo converteri ındırıyorsun.. browse dıyıp vıdeoyu eklıyorsun hıc farketmez hangı vıdeo olursa olsun ve asagıda vıdeo modu var mp4 u secıyorsun.. hemen sagında ayar yerı var ordan mobil 15 fps 176*144 modunu secıyorsun convert dıyıp cevırme ıslemını yapıyorsun.. Bak gor o zaman cozunurluk nasıl oluyor :) tam bır dvd formatında :oke: Gule gule kullan !!! Al bırde lınk atayım sana bı ALLAH razı olsun desen yeter ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt