baba msnde yazışıyonda bilgisayar msn mi telefondaki mi? ayrıca eğer bilgisayar içinse bilisayarda bluetooth kurulu olması geremezmi
aslında gidelim nokia nın şirketine diyelimdki kardeşim bizi 3g ile uyraştırma 3g si olna avr olmayan var yap bi tane cepwebcam cep telefonunda yazışırken kamerayla konuşak dimi?

şebeke bağlantısı gerekiyor..

B16 harbi saçmaladın işte ya bn sadece programı kullanmak isteyen arkadaşlar içn bi uyarı maksadında yazdım şebeke bağlantısı gerekiyor diye yoksa cep telefonları konusunda sndn çok bilgim var bunu bilmicek birisi değilim ayrıca programı çok yanlış açıklamışsın bu programın msn le cart la curt la hiçbir alakası yok program telefonunuzun kamerasını şebeke bağlantısını kullanarak görüntüyü bilgisayarınızdan aktarmanızı sağlıyor denemenizi tavsiye etmem zaten çok kntr gider..
bence saçma sapan bişey
of be uğraştımız şeye bakk hehh
Arkadaşlar Ben Normalde N73 Telefonumu Pc De Web Cam Olarak Kullanıyodum Ama şimdi 6300 Aldım Ve Onun Programını Bulamadım Yardımcı Olabilirmisiniz Acaba
Usta Ne Çok Tartışıosunuz B16 iLe yawB16 harbi saçmaladın işte ya bn sadece programı kullanmak isteyen arkadaşlar içn bi uyarı maksadında yazdım şebeke bağlantısı gerekiyor diye yoksa cep telefonları konusunda sndn çok bilgim var bunu bilmicek birisi değilim ayrıca programı çok yanlış açıklamışsın bu programın msn le cart la curt la hiçbir alakası yok program telefonunuzun kamerasını şebeke bağlantısını kullanarak görüntüyü bilgisayarınızdan aktarmanızı sağlıyor denemenizi tavsiye etmem zaten çok kntr gider..
DarıLmayın ama Düşman Gibisiniz ...