Zenfone 2 android is yüksek pil kullanımı

Sponsorlu Bağlantılar

burakcakar

Üye
    Konu Sahibi
Zenfone 2 android is yüksek pil kullanımı
Merhaba arkadaşlar asus z2 alalı yaklaşık bir ay oldu ve batarya performansından memnun değilim daha doğrusu android is bütün şarjı kullanıyor sebebi nedir? Başka başına gelen arkadaş var mı?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Sisteme güç yükleyen herhangi bir program olabilir yada mevcut sistem donanımın desteğinin çok altında kalıyor olabilir.

byAndroid

byAndroid

Üye
Meşhur zenfone sorunu yada intel sorunu diyim servise yada fabrika ayarlarına dönün batarya yada yazılım da sıkıntı var

minoo

minoo

Üye
Merhaba arkadaşlar asus z2 alalı yaklaşık bir ay oldu ve batarya performansından memnun değilim daha doğrusu android is bütün şarjı kullanıyor sebebi nedir? Başka başına gelen arkadaş var mı?

Menüden bakar mısın "otomatik başlama yöneticisi" diye bir program var mı?
Mavi bir ikonu olacak.

minoo

minoo

Üye
Ben çoğu programı deaktif ettim ordan aktif mi olması gerekiyo ki

Mümkünse hepsini deaktif et. Batarya kullanımında gözle görülür şekilde işe yarıyor.
O uygulamada 2 bölüm var. Cihazın kendisinde yüklü olan ve rootlamadan silemeyeceğin uygulamalar, bir de senin yüklediğin uygulamalar olarak. İki bölümde de hepsini deaktif etmeni öneririm.

burakcakar

Üye
    Konu Sahibi
Mümkünse hepsini deaktif et. Batarya kullanımında gözle görülür şekilde işe yarıyor.
O uygulamada 2 bölüm var. Cihazın kendisinde yüklü olan ve rootlamadan silemeyeceğin uygulamalar, bir de senin yüklediğin uygulamalar olarak. İki bölümde de hepsini deaktif etmeni öneririm.
Hepsine yakını deaktif zaten

minoo

minoo

Üye
9 saat civarı %25 e düşüyor
Hmm. Aslında saat olarak normal görünüyor sanki. Kullanıma bağlı olarak değişir tabii ama android sistemin o kadar yüksek sarj tüketmemesi gerek. Sıfırlamayı denedin mi?

minoo

minoo

Üye
Benim zenfone 6, pil kullanımı bu şekilde

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: burakcakar

burakcakar

Üye
    Konu Sahibi
Sıfırlıycam müsait olduğumda o da işe yaramazsa servise gönderirim artık. Teşekkürler cevaplar için

burakcakar

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu sıfırladım sonuç aynı değişrn birşey yok maalesef..

JustADreamer

JustADreamer

Üye
Dostum root atıp asus uygulamalarını kaldırırsan mükemmel olur. Ram kullanımı 1.4 'e düşüyor. Batarya ömrü de 20-24 saat arası gidiyor.

9 saatte %25 bir garip.

Gün içinde uygulamalar menüsünden çalışan uygulamalara bak bakalım gereksiz neler var.

burakcakar

Üye
    Konu Sahibi
Root iyi olur aslında da garanti açısından sıkıntı olur diye denemedim hiç

byAndroid

byAndroid

Üye
Hacı servise gönderip batarya değişimi istesene bedava ya

JustADreamer

JustADreamer

Üye
Root iyi olur aslında da garanti açısından sıkıntı olur diye denemedim hiç

OTA güncellemelerinde sıkıntı yaşarsın. Çok ilgili değilsen uzak durman gerçekten iyi olur,iyi düşünmüşsün :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt