2500 laptop önerisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
İşte ben bunu 8gb ramli olanını 1700 liraya aldım. Pcdepoda şuan 4gb ramlisi daha ucuz ancak karar senin. Sorun dolardan kaynaklanıyor bu aralar elektronik cihazlar tavan yaptı.

Parayi bosver dedigin dogru tavan yapti ama
Ben bir kere alacagim :) zaten bu sene tam butcem dolmusken saglam alayim bu firsat gecmez elime birdaha
Sen 8gb ligin linkini verirmisin
Onu arastirip burdaki magazalarda bakayim :)

Luck Star

Luck Star

Üye
8gb değil o model. Sipariş veriyorsun ekleyip gönderiyor. Bunu sen de yapabilirsin 12gb ram desteği var. 4gb 4gb 2 tane ram al. Alttan kapağı aç hemen monte edersin çok basit. Tek yapman gereken garantilik durum olursa ramleri çıkartıp göndermen lazım.

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
8gb değil o model. Sipariş veriyorsun ekleyip gönderiyor. Bunu sen de yapabilirsin 12gb ram desteği var. 4gb 4gb 2 tane ram al. Alttan kapağı aç hemen monte edersin çok basit. Tek yapman gereken garantilik durum olursa ramleri çıkartıp göndermen lazım.

Hmm yok ya peki 8lik yokmu yani :(

Luck Star

Luck Star

Üye
Hmm yok ya peki 8lik yokmu yani :(
Vallahi vardı ama ben bulamadım. Kapak açmaktan kastım kasayı açmıyorsun. Altta küçük bir kapakcik var ram eklemek için. Zaten adamlar kendileri bilerek yapmış yasadışı bir olay yok. Orayı açtığında 3 slot oluyor 1 tanesi dolu. 2 tane 4 tak al sana 12 gb :D

Ramleri takmak 1 dk sürmüyor

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi vardı ama ben bulamadım. Kapak açmaktan kastım kasayı açmıyorsun. Altta küçük bir kapakcik var ram eklemek için. Zaten adamlar kendileri bilerek yapmış yasadışı bir olay yok. Orayı açtığında 3 slot oluyor 1 tanesi dolu. 2 tane 4 tak al sana 12 gb :D

Ramleri takmak 1 dk sürmüyor

Neyse yasadisi bir durum olmayabilir ama
Simdi ram eklemek kendi rami gibi oluyormu
Yani nasil desem hani sonradan eklemek
Kendisininki gibi gorev verirmi ?

Luck Star

Luck Star

Üye
Monster dusunuyorum bende ama butcem 4000 bu tulparlara girsemmi yoksa cokmu 2800 e bir abra mi alsam diyorum 1200 lira az degil
4000 ne yaptın hacı :D o kadar abartmaya gerek yok abra fazla bile. Kasa alacak olsan tamam 4000lik bir kasa seni 10 yol götürür ama Laptop verilmez bence.
Gtx 9xx ekran kartı olsun alacağın makinada yeterli.

Luck Star

Luck Star

Üye
Neyse yasadisi bir durum olmayabilir ama
Simdi ram eklemek kendi rami gibi oluyormu
Yani nasil desem hani sonradan eklemek
Kendisininki gibi gorev verirmi ?
Tabiki verir. Çok basit bir olay. Kapağı açtığında elindekinin aynısından orada 1 tane olduğunu göreceksin ve sen yanına 2 tane daha takacaksin. Ve sistemi açtığında hiç bir işlem yapmadan bilgisayarıma girdiğinde artık kaç taktiysan 8 - 12gj görürsün. Hiç bir zararı ve sorunu yok.

avast

avast

Üye
4000 ne yaptın hacı :D o kadar abartmaya gerek yok abra fazla bile. Kasa alacak olsan tamam 4000lik bir kasa seni 10 yol götürür ama Laptop verilmez bence.
Gtx 9xx ekran kartı olsun alacağın makinada yeterli.
Bu sene uni yazicam gecen sene tercih yapmamistim pc falan yazarsam 4 seneyi cikarsin diyorum

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki verir. Çok basit bir olay. Kapağı açtığında elindekinin aynısından orada 1 tane olduğunu göreceksin ve sen yanına 2 tane daha takacaksin. Ve sistemi açtığında hiç bir işlem yapmadan bilgisayarıma girdiğinde artık kaç taktiysan 8 - 12gj görürsün. Hiç bir zararı ve sorunu yok.

Tamam o zaman :) peki ramin tipleri varmi varsa omerebilecegin bir tip filan :D
Bu arada ram fiyatlari konusunda bilgi verirmisin

Luck Star

Luck Star

Üye
Bu sene uni yazicam gecen sene tercih yapmamistim pc falan yazarsam 4 seneyi cikarsin diyorum
Valla o zaman olabilir. Benim eski Laptop Toshiba quismo. zamanının en iyisiydi şuan 7. Senesi doluyor halen jet gibi çalışıyor ama oyun kaldırmaz.

4 sene ciddi bir süre ancak yeterli olur bence.

Luck Star

Luck Star

Üye
Tamam o zaman :) peki ramin tipleri varmi varsa omerebilecegin bir tip filan :D
Bu arada ram fiyatlari konusunda bilgi verirmisin
Ramleri 4gb tek slot halinde alman lazım
Modeli ddr3
Hızı 1600mhz
Fiyata gelirsek 100 civarı.
Bunların modellerine ek olarak CL9 veya CL10 ekleniyor. Zaten fiyat farkı yok cl9 - 10 alırsan daha iyi olur. Ramleri daha ucuz bir yerden de alabilirsin sorun olmaz. Tavsiyem Kingston marka.

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Ramleri 4gb tek slot halinde alman lazım
Modeli ddr3
Hızı 1600mhz
Fiyata gelirsek 100 civarı.
Bunların modellerine ek olarak CL9 veya CL10 ekleniyor. Zaten fiyat farkı yok cl9 - 10 alırsan daha iyi olur. Ramleri daha ucuz bir yerden de alabilirsin sorun olmaz. Tavsiyem Kingston marka.

Tamamdir oneriler icin tesekkurler :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Monsterin msi kasalarina bakin hocam bende abra a7 v3.1 dusunuyorum msi kasa sanirim ge70 ile ayni sanirim kasasi
Hacı napçan Laptopu ya al bi donatma ben Laptop aldım 5 yıl önce şimdi birtek film izlerken avantajlı geliyor gerisi masaüstü daha iyi.
Pc depodan alabilirsin hem uygun oluyor hemde güvenilir ben oradan asus bilgisayar aldım kendime değil yalnız hiçbir problem olmadı. Fiyatı 3000 Türk Lirasıydı gerçi şimdi 500 lira daha pahalandı :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Pc deponun merkezi (deposu :D) geçen seneye kadar bizim sokaktaydı. Peynir ekmek gibi Laptop satıyordu adamlar çok güzel çalışıyorlar. Şuan ümraniyeye tasindilar. Fiyat konusunda en iyisi pc depo...

0MG90

0MG90

Üye
Monster dusunuyorum bende ama butcem 4000 bu tulparlara girsemmi yoksa cokmu 2800 e bir abra mi alsam diyorum 1200 lira az degil
Alabiliyorsan 970M'li ekran kartı al. 960M ile 970M arasında iki kat fark var. Arasındaki farka da değer.

Luck Star

Luck Star

Üye
Bu ekran kartı değişen laptoplar hangi markaydi? Msi Victor monster? İleride değişirsin bence şuan gtx850 bile yeterli ancak 9xx uzun vadede iyi.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bu ekran kartı değişen laptoplar hangi markaydi? Msi Victor monster? İleride değişirsin bence şuan gtx850 bile yeterli ancak 9xx uzun vadede iyi.
MSİ'da değişebiliyor bazı modellerde. Çift ekran kartlarında değişebilir aslında..

Takipçi Satın Al

Üst Alt