iPad kapanıp açılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

staryum

staryum

Üye
    Konu Sahibi
iPad kapanıp açılıyor
Arkadaşlar merhaba bende iPad 2 var şarjı bitti şarja taktım ama kendi kendine açılıp kapanıyor şarj olurken biraz araştırdım restore lazım diyorlar ama restore yapınca galiba icloud şifresi isteyecek ve ben ilk sahibine ulaşamıyorum cihazın ama şöyle birşey var cihazdaki tüm hesapları kaldırıp kendi hesabımı yaptım icloudda da benim hesabım çıkıyor ayarlardan girdiğimizde acaba restore yaparsam benim şifre imi sorar yoksa ilk sahibinin mi? Vakit ayırıp yardım ettiğiniz için şimdiden çok sağolun..
--
iCloud hesabımda cihaz görünüyor.

--
Şimdide bu ekranda bıraktım şarj olsun çekip açmayı deneyeceğim işe yarar mı ki?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Daha başlıktan iPad 2 olduğunu anlamıştım. Benim cihazımda iPad 2 oda kendisine rest atıyor.

furkitare

furkitare

Üye
Cihazı restore edin hocam, kendi icloud hesabınızı soracaktır. Yani yeni bir tane sorar, eskisini sormaz. Sonuçta sıfır fabrika çıkışı gibi kurulumunu yaparsınız

staryum

staryum

Üye
    Konu Sahibi
Cihazı restore edin hocam, kendi icloud hesabınızı soracaktır. Yani yeni bir tane sorar, eskisini sormaz. Sonuçta sıfır fabrika çıkışı gibi kurulumunu yaparsınız
Sağolun hocam da restorelik bişey kalmamış şarj yok diyodu 1 saat önce açmayı denedim açıldı %7 şarj gösteriyordu herşey normal şuan. Bidaha yaparsada uzun süreli olursa verdiğiniz yöntemi kullanacağım teşekküler..

0MG90

0MG90

Üye
Bende 32gb olanı kullanıyorum öyle bir şey yaşamadım

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bende oyundan atıyor çoğu zaman donanım yetmezliğidir muhtemelen bendekinin sebebi zaten 2012 miydi çıkışı emin değilim o seneden beri iyi duruyor şarjı felan.

Takipçi Satın Al

Üst Alt