ANDROID ROOT KOLAY KESIN ÇÖZÜM

Sponsorlu Bağlantılar

goralland55

goralland55

Üye
    Konu Sahibi
ANDROID ROOT KOLAY KESIN ÇÖZÜM
BILGISAYARSIZ BASIT ROOT YÖNTEMİ evet arkadaşkar vereceğim dosyayı dahili hafıza veye sd kartın içine atın cmv modunda açın telefonu Install zip deyin chose zip from sd card 0 veya sd card 1 nereye atııysanız seçip yes ınsstal zip deyin geri gelip reboot system now deyin menüye supersu uygulaması gelmiş olacak ve root izni isteyen bir uygulama veye işlem yaptığınızda root yetkisi olduğunu göreceksiniz veye google play da root chacker indirip root testi yapabilirsiniz

Link

Son düzenleme:

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Konu yapım aşamasında mi?

• Beğen
Tepkiler: goralland55
goralland55

goralland55

Üye
    Konu Sahibi
Evet en kisa zamanda gerekli açiklama ve link vereceğim milli maç dolaysıyla aksama oldu

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Her cihazı root yapacağını nerden biliyorsunuz?

goralland55

goralland55

Üye
    Konu Sahibi
Denediniz mi bor cok cihazda denedim oldu

goralland55

goralland55

Üye
    Konu Sahibi
S4 not 2 Not 3

kanat_58

kanat_58

Üye
Surumden sürüme değişir hepsinde olmaz

goralland55

goralland55

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar deneyenler sonucu bildirsinler olmassa zaten cmw hata verir en fazla sıkıntı olmaz ben bu yöntemle kendi telefonumu not 2 ve galaxy wonder rootladım ve bir kaç arkadaşimim telini de rootladım

Pringles

Pringles

Üye
Root atmadan cwm nasıl yükleyecez? Cihaz Gionee Elife E7

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Her cihazda olmuyor başka forumdan biliyorum

NextWorld

NextWorld

Üye
Her cihazın updater scriptleri farklilik gosterir,uyum saglayabilir fakat stabil olmaz.

anilll

anilll

Üye
cihazım samsung trend plus cwm hatası veriyo

1-kanuni

1-kanuni

Üye
Arkadaşlar benimmt HTC M9 Android 5 de olmadi. Bilginize.

goralland

Üye
Arkadaşlar her cihazda olmuyor doğru ama sıkıntı olmuyor hata veriyor sadece ama cmw yüklerken cihazınıza uyumlu olanı yükleyin en fazla cmw yüklerken cihaz half birck oluyo download moduna giriyor ama cmw moduna girmiyor neyse root dosyası isteyen arkadaşlara cihazlarına uygun root dosyası paylaşırım
Samsung bir çok modeline uygun ve motorola lge nexsus gibi cihazların root dosyalarını verebilirim cihazınızın model numarasını yazınız mesela GT-N7100

rocker_hasan123

rocker_hasan123

Üye
Arkadaşlar her cihazda olmuyor doğru ama sıkıntı olmuyor hata veriyor sadece ama cmw yüklerken cihazınıza uyumlu olanı yükleyin en fazla cmw yüklerken cihaz half birck oluyo download moduna giriyor ama cmw moduna girmiyor neyse root dosyası isteyen arkadaşlara cihazlarına uygun root dosyası paylaşırım
Samsung bir çok modeline uygun ve motorola lge nexsus gibi cihazların root dosyalarını verebilirim cihazınızın model numarasını yazınız mesela GT-N7100
Venus 5.0x root dosyası var mı hocam ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt