Faturasız Turkcell tarife hakkında yardım

Sponsorlu Bağlantılar

mhmtssk

mhmtssk

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell tarife hakkında yardım
Ben yıldız genc ve yıldız ek genc ( 500 dk 1000 sms 2 gb ) kullanıyordum 25 tl ye yükledim 2.99 telsiz ücreti kestiler, mecburiyetten "ben yaptım" ( 500 dk 1000 sms 1 gb 21 tl ) paketine geçtim acaba gelecek ay yine eski tarifene geçebilir miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürker..

cihanata_1

cihanata_1

Üye
adına devlete ödenen vergidir her ay tl den kesilir yani birdahaki ay yine kesilir kurtulamazsın bundan tl yüklerken bunuda hesapla 25 yerine 30 yükle 2 ayda bir:)

mhmtssk

mhmtssk

Üye
    Konu Sahibi
teşükkürler yorumun için ama ben onu sormamıştım biliyorum o kadarını

cihanata_1

cihanata_1

Üye
teşükkürler yorumun için ama ben onu sormamıştım biliyorum o kadarını
eski pqaketine tabii dönebilirsin ben yaptımı iptal edip tekrar eski paketine başvurursun ancak dediğim gibi vergi birdahaki ay yine kesilir o yüzden tl yüklerken vergiyi de hesaba kat yoksa yine aynı duruma düşersin:) birde tku vegisinden kurtulmanın tek yolu hattını başka operatöre taşımak yani tcell hattını vodafone veya aveaya taşırsan vergi alınmaz ancak bir defa numara taşıdıktan sonra tekrar başka bir operatöre taşırsan yeniden vergi alınmaya başlar(tebrübeyle sabittir 3 hatta denenmiştir):)

thenfouz

thenfouz

Üye
Ben yaptim 500 paketi yenilenmeyen. Paket senin. Yildiz genc kampanyan tl yukledikten sonra yenilenir ancak su bilgiyi veriyim paketin beklemede oldugu icin tl yukledikten 24 saat sonra yenilenir yani lafin kisasi yildiz gencin gitmio seni beklio ;)

mhmtssk

mhmtssk

Üye
    Konu Sahibi
Ben yaptim 500 paketi yenilenmeyen. Paket senin. Yildiz genc kampanyan tl yukledikten sonra yenilenir ancak su bilgiyi veriyim paketin beklemede oldugu icin tl yukledikten 24 saat sonra yenilenir yani lafin kisasi yildiz gencin gitmio seni beklio ;)
cevap için teşekkürler yardımcı oldun. Bi sorum daha olacak bu yıldız paketi iki türlü galiba bazıları ana paketi yüklemeden ek paketi alabiliyor ama benimkinde olmuyor neden acaba dakikayı fazla kullanmıyırum 6 tl verip 2 gb internet ve 1000 sms i almak istiyorum diğerleri gibi acaba iptal edip tekrar yapsam olur mu

thenfouz

thenfouz

Üye
cevap için teşekkürler yardımcı oldun. Bi sorum daha olacak bu yıldız paketi iki türlü galiba bazıları ana paketi yüklemeden ek paketi alabiliyor ama benimkinde olmuyor neden acaba dakikayı fazla kullanmıyırum 6 tl verip 2 gb internet ve 1000 sms i almak istiyorum diğerleri gibi acaba iptal edip tekrar yapsam olur mu
Hayir iptal etme yoksa daha alamazsin sen sadece yildiz 500 mu aliyon yoksa yildiz genc mi?

Takipçi Satın Al

Üst Alt