Öneri Lumia 1520 ekran

Sponsorlu Bağlantılar

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1520 ekran
arkadaşlar telefonu masadan düşürdüm ekranı kenardan çatlak vardı zaten iyi tuz buz oldu servise gonderecem hangisini tavsiye edersiniz il olrak yada fiyatını bilen değiştiren var mı aranızda

kayahan35

kayahan35

Üye
Geçmiş olsun. Benim yaklaşık 2 ay önce kırılmıştı teleservice de 416 tl ye değiştirttim

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
    Konu Sahibi
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
ekranın değil dokunmatiğin kırılmış, teknik servise verebiliyorsan ver bence

• Beğen
Tepkiler: byibo
osmanmert94

osmanmert94

Üye
416₺ mi vay be

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
vay be ben duvara fırlatmıştım telefonu bir tane çizik olmamıştı, nasıl başardın böyle yapmayı. Neyse geçmiş olsun

erndrdyk

erndrdyk

Üye
416ya değiştirdiyse yeminle bedava... orginal ekranların toptan satış fiyatı 180 dolar arkadaşlar en düşük 416 lira şuan mümkün değil. konyada bi servis var adını hatırlamıyorum fakat çok sağlam işçilikleri var ve çok çabuk yapılıyor telefonlar. kız arkadaşım türkcell iletişim merkezinde çalışıyor act cihazarını oraya gönderiyor. bana konyada 650 lira fiyat verdiler bende göndermedim kendim değiştirdim. ama 650 lira verebileceksen konyadaki yeri öğrenivereyim. bence teleservice bile o fiyatı vermeyecek şuan sana emin ol. istersen ara sor bi

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
    Konu Sahibi
masadan aşağı düşürdüm böyle oldu kenarında çatlak vardı ordan patladı zaten servise gönderin bakalım,nolmuş

kartal-78

Üye
Arkadaşlar L1520 alacağım internette fiatı bayaduşmuş ama ben bir mağzadan almayı düşünüyorum ankarada hangi mağzadan duşuk fiata ala bilirim yardımcı olabilirmisiniz

merkel02

Kapalı Hesap
Arkadaşlar L1520 alacağım internette fiatı bayaduşmuş ama ben bir mağzadan almayı düşünüyorum ankarada hangi mağzadan duşuk fiata ala bilirim yardımcı olabilirmisiniz

Dostum Ankara cepa'da 2. Katta nokıa shop var. Oradan istediğin lumia cihazı temin edebilirsin. Ben oradan 1520'yi 1500 ₺ aldım

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Hocam neden netten almayıp zarara giresiniz ki? Arada fark çok yani.

cinaski12

Üye
teleservice den 550-600 arası değişim yapıyorlar ben de kırmıştım yaptırdım ama yine kırıldı malesef belki ekranı daha küçük telefona geçebilirim

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
    Konu Sahibi
teleservice den 550-600 arası değişim yapıyorlar ben de kırmıştım yaptırdım ama yine kırıldı malesef belki ekranı daha küçük telefona geçebilirim
ben yaptıracam bu ay içinde bir dakine kırılmaz cam silikon kılıf takcan ve çıkarmıcam

kartal-78

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
OnurAslanhan

OnurAslanhan

Üye
kardeşim bende sarı renk var sıfır ayarında 15 sy garsntili herşey yanında 1200 bırakırım :)

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşım şimdi nerde ise her telefon cu dokunmatik cam değiştiriyor önce servisi ara fiyat sor dokunmatik kırıldı diye belirt bizim arkadaş internet ten aslandoğmuşlar diye bir servis var ona samsung dokunmatik ekranları yaptırıyor birde yel ticaret ara sor fiyatlar çok ucuz

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım şimdi nerde ise her telefon cu dokunmatik cam değiştiriyor önce servisi ara fiyat sor dokunmatik kırıldı diye belirt bizim arkadaş internet ten aslandoğmuşlar diye bir servis var ona samsung dokunmatik ekranları yaptırıyor birde yel ticaret ara sor fiyatlar çok ucuz
birebir aynı orjin mi onu araştırmak lazım dediğini

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Ben note 2 de oradan değişmiş ekranı kullandım bir sıkıntı görmedim benim burada telefon cu arkadaşım var ama birebir orijinal takıyor fakat verdiğim adres teki servisler daha ucuz yapıyorlar

Takipçi Satın Al

Üst Alt