sağ olasın dostum bilgi için herhangi garinti filan sorun oldu muGeçmiş olsun. Benim yaklaşık 2 ay önce kırılmıştı teleservice de 416 tl ye değiştirttim
Hiç bir sorun olmadı ama dediğim gibi 416 lira ekranın değişimisağ olasın dostum bilgi için herhangi garinti filan sorun oldu mu
peki dostum sağolHiç bir sorun olmadı ama dediğim gibi 416 lira ekranın değişimi
Arkadaşlar L1520 alacağım internette fiatı bayaduşmuş ama ben bir mağzadan almayı düşünüyorum ankarada hangi mağzadan duşuk fiata ala bilirim yardımcı olabilirmisiniz
Hocam neden netten almayıp zarara giresiniz ki? Arada fark çok yani.Arkadaşlar L1520 alacağım internette fiatı bayaduşmuş ama ben bir mağzadan almayı düşünüyorum ankarada hangi mağzadan duşuk fiata ala bilirim yardımcı olabilirmisiniz
ben yaptıracam bu ay içinde bir dakine kırılmaz cam silikon kılıf takcan ve çıkarmıcamteleservice den 550-600 arası değişim yapıyorlar ben de kırmıştım yaptırdım ama yine kırıldı malesef belki ekranı daha küçük telefona geçebilirim
Dostum Ankara cepa'da 2. Katta nokıa shop var. Oradan istediğin lumia cihazı temin edebilirsin. Ben oradan 1520'yi 1500 ₺ aldım
kardeşim bende sarı renk var sıfır ayarında 15 sy garsntili herşey yanında 1200 bırakırımArkadaşlar L1520 alacağım internette fiatı bayaduşmuş ama ben bir mağzadan almayı düşünüyorum ankarada hangi mağzadan duşuk fiata ala bilirim yardımcı olabilirmisiniz

birebir aynı orjin mi onu araştırmak lazım dediğiniArkadaşım şimdi nerde ise her telefon cu dokunmatik cam değiştiriyor önce servisi ara fiyat sor dokunmatik kırıldı diye belirt bizim arkadaş internet ten aslandoğmuşlar diye bir servis var ona samsung dokunmatik ekranları yaptırıyor birde yel ticaret ara sor fiyatlar çok ucuz