Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vodafone ADSL sizce nasıl?
Sponsorlu Bağlantılar
mahzunikaya
Üye
Konu Sahibi
Vodafone ADSL sizce nasıl?
Arkadaşlar TTNET ADSL internet sağlayıcısını kapattım ve Vodafone ADSL geçmek istiyorum sizce nasıldır yardım edermisiniz? Kısacası önerirmisiniz gene TTNET alt yapısını kullanarak internet bağlayacaklar ama Vodafone ADSL önerirmisiniz.
oski1256
Üye
bakalım bende bu ayın 15inde ttnet ile sözleşmem bitiyo bende vodafone geçiyorum deniyecez görücez
Davut420042
Üye
Bu Hizmet Daha Çok Yeni Kesin Bir Sorun Çıkar Biraz Geliştirildikten Sonra Başvurmak Daha Mantıklı
drangela61
Üye
aslında çok da yeni değil "biri adsl" vardı bilirsiniz onu vodafone almış durumda uzun zamandır da hizmet veriyordu ama şimdi büyük kampanya ile reklama başladılar Türk telekomun altyapısı kullanılıyor ben de başvurdum bakalım inşaAllah pişman olmam
aslında çok da yeni değil "biri adsl" vardı bilirsiniz onu vodafone almış durumda uzun zamandır da hizmet veriyordu ama şimdi büyük kampanya ile reklama başladılar Türk telekomun altyapısı kullanılıyor ben de başvurdum bakalım inşaAllah pişman olmam