bunları espri olarak anlıyorum haberin olsun :ehe :ehe [emoji33] Siz bunları espri olarak anlayın.
İhtiyar007 Üye The Schook' Alıntı: bunları espri olarak anlıyorum haberin olsun [emoji33] Genişletmek için tıkla ... Siz bunları espri olarak anlayın.
The Schook' Alıntı: bunları espri olarak anlıyorum haberin olsun [emoji33] Genişletmek için tıkla ... Siz bunları espri olarak anlayın.
Baydırman Moderator İhtiyar007' Alıntı: Siz bunları espri olarak anlayın. Genişletmek için tıkla ... bak bunu anlayamadım muhabbet bitti mi
İhtiyar007' Alıntı: Siz bunları espri olarak anlayın. Genişletmek için tıkla ... bak bunu anlayamadım muhabbet bitti mi
İhtiyar007 Üye The Schook' Alıntı: bak bunu anlayamadım muhabbet bitti mi Genişletmek için tıkla ... Çok doğal.
mürteza16 Üye SHS' Alıntı: @mürteza16 ne deniyon Genişletmek için tıkla ... İnternet var mı yok mu? diye deniyorum.
SHS' Alıntı: @mürteza16 ne deniyon Genişletmek için tıkla ... İnternet var mı yok mu? diye deniyorum.
Baydırman Moderator mürteza16' Alıntı: İnternet var mı yok mu? diye deniyorum. Genişletmek için tıkla ...