Windows Phone 8.1 Ses Problemi Yaşayanlar?

Sponsorlu Bağlantılar

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 8.1 Ses Problemi Yaşayanlar?
Arkadaşlar Bu sorunu yaşayanlar varmı? yani örnek Bir siteye girdik youtube müzik falan dinledik sonra çıktı yada telefonun müziklerinden o arada telefon çaldı yada birisi sms falan attı hop telefonun sesleri full açıkken dokunmatik tuş sesi dahil cihazdaki tüm seslerin çalışmadığını ve cihazı kapatıp açtıktan sonra düzeldiğini fark eden kesinlikle vardır genel bir sorun mudur?

Not : Lumia 925 aynısı oluyor Lumia 920 Aynısı oluyor ve Daha Bugün aldığım Lumia 930 Aynı Hadise az Önce vuku buldu sizlerdede varmı?

erhanercan

erhanercan

Üye
haydaaa 925 ve 920 mime tekrar baktım şimdi olmadı bende öyle birşey garip

skynet

Üye
620'de öyle bir sorun yok

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bende 1 defa oldu o durum L625

Peocawe

Peocawe

Üye
bi an cümle bitmeyecek sandım. :ehe hiç yaşamadım 925 de ve 1320 de.

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
Bu ne anlama geliyor acaba?
Dostum Tuş dedikse normal tuş kast etmiyoruz sonuç olarak ekrana dokunuyorsun şöylemi yazmam gerekiyordu Ekrana dokundukca çıkan ses çıkmıyor gibi mi yazsaydım zaten ne demek istediğimi yada neyi anlatmak istediğimi herkez anladı sende anlayıver Sanal Dokunmatik Bir tuş Düzeneği kullandığımızı :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Dostum Tuş dedikse normal tuş kast etmiyoruz sonuç olarak ekrana dokunuyorsun şöylemi yazmam gerekiyordu Ekrana dokundukca çıkan ses çıkmıyor gibi mi yazsaydım zaten ne demek istediğimi yada neyi anlatmak istediğimi herkez anladı sende anlayıver Sanal Dokunmatik Bir tuş Düzeneği kullandığımızı :)
Kardeş yanlış anlama ben anlayamadım o yüzden sordum

• Beğen
Tepkiler: merlin19
merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
normal zaten çünki telefonda tuş yok :))) ona şimdi sanal tuş diyorlar :D

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Benim telefonumda tuşlardan ses gelmiyor diye takıldım bende neyse

Ben böyle bir sorun yaşamadım aslında bende sürekli kulaklık takılı olduğu için müzik dinlerken bildirim geldiğinde sıkıntı çıkmıyordu kulaklıkla arama geldiğinde durduruyor sonra devam edebiliyordu yani kapanmıyor büyük ihtimal yazılım ile ilgilidir daha önce hiç yazılımı yeniden yüklemeyi denediniz mi ?

akdeniz77

akdeniz77

Üye
Arkadaşlar Bu sorunu yaşayanlar varmı? yani örnek Bir siteye girdik youtube müzik falan dinledik sonra çıktı yada telefonun müziklerinden o arada telefon çaldı yada birisi sms falan attı hop telefonun sesleri fu ll açıkken dokunmatik tuş sesi dahil cihazdaki tüm seslerin çalışmadığını ve cihazı kapatıp açtıktan sonra düzeldiğini fark eden kesinlikle vardır genel bir sorun mudur?

Not : Lumia 925 aynısı oluyor Lumia 920 Aynısı oluyor ve Daha Bugün aldığım Lumia 930 Aynı Hadise az Önce vuku buldu sizlerdede varmı?
830 da yok öyle bi şey hiç yaşamadım

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
çok enteresan ama şu dikkatimi çekti müzik çalarken kulaklık takılı ise çıkardığınızda yani durdurmadan falan yada biri aradığında gidiyor tüm sesler :D

akdeniz77

akdeniz77

Üye

emreatac.ea

Üye
Abi bende çok sık oluyo ya ses full açıkken birden gidiyo anlam veremedim bende bş sure sonra kendi kendine geliyo fakat çok canımı sıkıyo bu durum

kraliletisim

Üye
925 de video kaydında ses çıkmıyor acaba neden?

bayon

Üye
930 bende hiç yaşamadım zannımca yüklü olan bir uygulamadan kaynaklanıyor :) birde bu arkadaki müziği kapatan uygulamalar var ya onu açıp dene birde

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
930 bende hiç yaşamadım zannımca yüklü olan bir uygulamadan kaynaklanıyor :) birde bu arkadaki müziği kapatan uygulamalar var ya onu açıp dene birde
Hocam hadi 920 de 410 uygulama var 925 te 150 civarında daha 3 günlük 930 kendi üzerindeki uygulamaları var :) aynısı ondada oldu test ettim

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Lumia 820 kullanıyorum bu sorunu ben de dile getirecektim. Tüm sesler açık gözükmesine rağmen ne oluyorsa telefon hiç bir sesi çalmıyor. Alarm dahil. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor. Bu yüzden işe geç kaldığım bile oldu.

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
Sorun halen devam ediyor bunu MS amcaya bildirdim ama geri dönen yok

Rainesto

Rainesto

Üye
920 ve 620 hiç yaşamadım :hmmm