Windows Phone deneyimim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dakamon

dakamon

Üye
yavaş kalıyor olması diğer sistemlere göre yeni olmasından kaynaklanıyor. Pc yazılım lideri bir anda mobil platforma ağırlık vermeye başladı. Ben ve benim gibi birçok Windows kullanıcısı, biliyoruz ki bu sistem daha iyi yerlere de gelecek. Ve geliyor. Hiçbir yazılım lideri bu kadar ucuz cihaza bu kadar değer vermez. Ama microsoft veriyor. Lumia 520 ye bile bu kadar değer veren Bi şirket 930, 1520 gibi cihazların desteğini de kolay kolay kesmez. Benim isteğim ve ihtiyacım buydu. Uzun omurlu , ucuz ve stabil cihaz. Wp a bakınca anlıyoruz ki tam bana hitap ediyor. Ayrıca buradaki kullanıcılarında en azından %90 ına hitap ediyor. Yani senin bu platforma gelip Windows Phone u kötülemen kadar absürd bişey olamaz. Çünkü senle bizim istek ve beklentilerimizin çoğu aynı değil . İyisi mi sende platformuna git. Bak bu sistem senin işini görmez. Sende rahatla bizde rahatlayalım...

@papakudioflu nun teknik yorumlarını merak ediyorum şimdiden.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Kardeş nabız nevzusunu denemeden bence konuşma. Wp mağazasında bir uygulama var bir dene derim. Sana nasıl yapacağını gösteriyor. Oyle ekrana dokunarak kalp ritmi olçen uygulamayı bi kere senin düşünerek lan sallıyor diyip indirmemen lazım. Dediğim uygulama yüzde 10 hata payı ile çalışıyor. Denedik spor yapmadan önce spor yaptıktan sonra bariz ritim hızlanıyor.
İyide Dokunmatıkte Sensör Yok Nasıl Ölçüyor BÖyle Şaçmalık Olurmu? S5de Bile Hatalı Ölçüyor Bu Cihazlarda Nasıl Ölçsün

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
İyide Dokunmatıkte Sensör Yok Nasıl Ölçüyor BÖyle Şaçmalık Olurmu? S5de Bile Hatalı Ölçüyor Bu Cihazlarda Nasıl Ölçsün
dokunmatikle değil, bu uygulama ile ( parmağını kameraya koyup flaşın etkisi ile parmağındaki kılcal renk değişimini algılayarak hesaplıyor. ve ben hastanedeki cihaz ile bir test ettim (yine parmağa takılan ve ışık yayan, yani aynı mantıkla çalışan tıbbi cihaz) arada 1-2 fark oynuyor, yani hata payı %5 denilebilir. yoksa işin içinde sensör yok, flaş ve kamera kombinasyonu var.

• Beğen
Tepkiler: skynet
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
dokunmatikle değil, bu uygulama ile ( parmağını kameraya koyup flaşın etkisi ile parmağındaki kılcal renk değişimini algılayarak hesaplıyor. ve ben hastanedeki cihaz ile bir test ettim (yine parmağa takılan ve ışık yayan, yani aynı mantıkla çalışan tıbbi cihaz) arada 1-2 fark oynuyor, yani hata payı %5 denilebilir. yoksa işin içinde sensör yok, flaş ve kamera kombinasyonu var.
Yalnız Ben Samsungda Denediğim Bir Uygulamayi Kastetmiştim :hmmm

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
İşte bizim zihniyet adamda 520 var bende çalışmıyor deyip 1 puan vermiş .d.d.d

• Beğen
Tepkiler: luckysleven ve DarkredBlue61
luckysleven

luckysleven

Üye
Bu kiyaslama yillardi var yillarcada devam eder. Hep derim yine diyorum kiyaslama yaparken bahsi gecenler cihazlar onemli olan.

dakamon

dakamon

Üye
Yalnız Ben Samsungda Denediğim Bir Uygulamayi Kastetmiştim :hmmm
Valla samsung falan bilmem bu uygulamayı çoğu kez denedim en azından çalıştığı belli yani. Vücudu yordumu kalp atışlarının hızlandığını anlıyor bu bile sensörsüz çok iyi bir başarı.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Valla samsung falan bilmem bu uygulamayı çoğu kez denedim en azından çalıştığı belli yani. Vücudu yordumu kalp atışlarının hızlandığını anlıyor bu bile sensörsüz çok iyi bir başarı.
Valla Nandroiddeki Uygulamayı Denedin Wpdeki İçin Bişey Söyleyemem o Yüzden :sır:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu kadar deneyim yeter :tebessüm:
Her sistemin kendine özgü güzellikleri var. :oke:
Sürekli birbirleriyle karşılaştırmaya kalkarsanız içinden çıkamazsınız.

:locked:

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt