Telefon Tavsiyesi ONE (M8) - Z2 - N9005 ?

Sponsorlu Bağlantılar

94mustafa

Üye
    Konu Sahibi
ONE (M8) - Z2 - N9005 ?
Herkese iyi forumlar.Baslıkta da belirttiğim gibi telefon almaya karar verdim ve bu 3 cihaz arasında kaldım.Yakın olduğum model N9005 ama bildiğiniz üzere Türkiye de bu model yok bu yüzden ikinci el almaya cekindim yoksa coktan almıştım.Siz değerli maxicep üyelerine danışmak istedim.
Kıyaslarken :
+Şarj süresi (özellikle internet)
+Kullanım kolaylığı
+Verilen destek
+Kronik sorunu olmayan
bu kriterlere göre değerlendirmenizi rica ediyorum.Teşekkürler.

edit::
N9005 i bu mağazada buldum bu siteye güvenebilir miyim?

avcitalip

avcitalip

Üye
N9005 güzel cihazdır bende vardı notebook almak için satmıştım ama bunun yerine şu anda alacak olsam note 4 almayı tercih ederdim fakat arada 500 TL kadar oynuyor tercih sizin,bence değer özellikle beyazı için.Z2 ye gelirsek N9005 ten daha sonra çıkmış bir cihaz dolayısıyla belki biraz daha iyi olabilir ama o büyük ekranı kesinlikle ufak tefek performans farklarına değişmem.M8 ise çok pahalı hiç bulaşma derim bence fiyatını hak etmeyen bir cihaz beats te gittikten sonra benim gözümde hTC'lerin bir espirisi kalmadı :( Note 4'ün Exynos versiyonu ile Snapdragon versiyonu arasında neredeyse hiç fark yok diye biliyorum bu üzden ülkemizde satılan modeli de tercih edebilirsin ki exynos lar sanırım 64bit detaylı incelemedim ama.N9005'in şarj süresi kullanırken oyun oynanmadığı sürece rahatlıkla bütün fonksiyonlar açık 1 günü görürdü şu anda s4 kullanıyorum exynoslu cihazı aynı fonksiyonlar açıkken günde 2 sefer falan şarja takmak durumnda kalıyorum yani note 3 ün pil performansı iyi ama note 4 ün daha iyi diye biliyorum.Arayüzden dolayı da Note 4 almayın aynı arayüz 5.0 ile s4 ve note 3 e de gelecek :)

• Beğen
Tepkiler: xmustx ve 94mustafa
98farom98

98farom98

Üye
Kesinlikle Z2 tavsiyemdir kullanıyorum çok güzel batarya bakımından müthiş

• Beğen
Tepkiler: 94mustafa
avcitalip

avcitalip

Üye
stabillik istiyorsanız animasyon ölçeklerini kapatın

• Beğen

mesut1979

Üye
N9005 güzel cihazdır bende vardı notebook almak için satmıştım ama bunun yerine şu anda alacak olsam note 4 almayı tercih ederdim fakat arada 500 TL kadar oynuyor tercih sizin,bence değer özellikle beyazı için.Z2 ye gelirsek N9005 ten daha sonra çıkmış bir cihaz dolayısıyla belki biraz daha iyi olabilir ama o büyük ekranı kesinlikle ufak tefek performans farklarına değişmem.M8 ise çok pahalı hiç bulaşma derim bence fiyatını hak etmeyen bir cihaz beats te gittikten sonra benim gözümde hTC'lerin bir espirisi kalmadı :( Note 4'ün Exynos versiyonu ile Snapdragon versiyonu arasında neredeyse hiç fark yok diye biliyorum bu üzden ülkemizde satılan modeli de tercih edebilirsin ki exynos lar sanırım 64bit detaylı incelemedim ama.N9005'in şarj süresi kullanırken oyun oynanmadığı sürece rahatlıkla bütün fonksiyonlar açık 1 günü görürdü şu anda s4 kullanıyorum exynoslu cihazı aynı fonksiyonlar açıkken günde 2 sefer falan şarja takmak durumnda kalıyorum yani note 3 ün pil performansı iyi ama note 4 ün daha iyi diye biliyorum.Arayüzden dolayı da Note 4 almayın aynı arayüz 5.0 ile s4 ve note 3 e de gelecek :)

Htc one m8 paradini hak etmiyormu bu telefon stabilite yönünden senin dedigin o samsung telefonlarina on basar cevremdeki s5 s4 note 3 kullananlari görüyorum resmen dökülüyor telefonlari durduk yere takilmalar acilip kapanmalar hele kalitesini hic söylemiyorum bile bes para etmez, alacak arkadasa tavsiyem m8 ve z2.

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR ve 94mustafa
avcitalip

avcitalip

Üye
Htc one m8 paradini hak etmiyormu bu telefon stabilite yönünden senin dedigin o samsung telefonlarina on basar cevremdeki s5 s4 note 3 kullananlari görüyorum resmen dökülüyor telefonlari durduk yere takilmalar acilip kapanmalar hele kalitesini hic söylemiyorum bile bes para etmez, alacak arkadasa tavsiyem m8 ve z2.
onlar telefonlarını kullanmayı bilmeyen insanlar,gel birde benim s4 ü gör bakalım hatta kullansam benim kullanacağım s3 ü gör...
Malzeme kalitesine bir şey diyemem,Metal kullanıyorlar fakat benim gözümde samsung'da kötü saylmaz

• Beğen
Tepkiler: cici60 ve 94mustafa

94mustafa

Üye
    Konu Sahibi

Yorumunuz için tesekkürler.Peki ilk mesajda belirttiğim siteye güvenebilir miyim ?

Z2 diyen arkadaşlar.İlk basta zaman ayırdığınız için tesekkür ederim.Ancak Z2 Hakkında bazı şeyler okudum.
Kasa acıklığ - ölü piksel - lens kayıklığı - reset - donma - aşırı ısınma gibi.Dolayısıyla bu cihaza biraz daha soğuk duruyorum.Kullanan arkadaşlar böyle sorunlar gercekten varmı; yoksa bunlar şehir efsanesi mi ?

Son düzenleme:

mesut1979

Üye
onlar telefonlarını kullanmayı bilmeyen insanlar,gel birde benim s4 ü gör bakalım hatta kullansam benim kullanacağım s3 ü gör...
Malzeme kalitesine bir şey diyemem,Metal kullanıyorlar fakat benim gözümde samsung'da kötü saylmaz

Bazi ugulamalar kendiliginden kapaniyor donmalar oluyor bunun kullanmayla ne alakasi var, valla herkesin zevki ve düsüncesi ben kendim samsunga para vermem.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
N9005 i Istanbul bilişimden sıfır bulabilirsin.

• Beğen

94mustafa

Üye
    Konu Sahibi
N9005 i Istanbul bilişimden sıfır bulabilirsin.

Yorum için teşekkürler.Bu siteye güvenebilir miyim yani hocam ?

Ayrıca facebook ta gördüğüm bi gönderi ve yorum kafamı karıştırdı.Sayfa yöneticisi cihazın çift simli olduğunu söylüyor ama çift simli olan yanlış bilmiyorsam N9002 olması lazım.

işte link :::::

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yorum için teşekkürler.Bu siteye güvenebilir miyim yani hocam ?

Ayrıca facebook ta gördüğüm bi gönderi ve yorum kafamı karıştırdı.Sayfa yöneticisi cihazın çift simli olduğunu söylüyor ama çift simli olan yanlış bilmiyorsam N9002 olması lazım.

işte link :::::
Ben oradan 1 fotoğraf makinesi 2 telefon ve 1 bilgisayar aldım 1 yıl geçti telefonlari alalıda 3 yıl geçti hala sorunsuz çalışıyor. Güvenilebilir benim tecrübelerimce.

• Beğen
98farom98

98farom98

Üye
Yorumunuz için tesekkürler.Peki ilk mesajda belirttiğim siteye güvenebilir miyim ?

Z2 diyen arkadaşlar.İlk basta zaman ayırdığınız için tesekkür ederim.Ancak Z2 Hakkında bazı şeyler okudum.
Kasa acıklığ - ölü piksel - lens kayıklığı - reset - donma - aşırı ısınma gibi.Dolayısıyla bu cihaza biraz daha soğuk duruyorum.Kullanan arkadaşlar böyle sorunlar gercekten varmı; yoksa bunlar şehir efsanesi mi ?
Kardeşim hiç merak etme o saydığın sorunlar ilk baştaki Z2 lerde vardı şimdi çıkan Z2 lerde böyle birşey yok aşırı ısınma da 4.4.4 güncellemesiyle düzeldi

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Z2 al. Son serilerde sorun yok.

• Beğen

94mustafa

Üye
    Konu Sahibi
98farom98

98farom98

Üye
Kardeşim ben bimeks den aldım

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
İkinizede tesekkür ederim.Peki sizler cihazlarınızı nereden aldınız ve son seri olduğunu nereden anlıyacağım?
Bizdeuygundan aldım. Microsd kart slotunda yazıyor mesela 14W40 2014'ün 40. haftası oluyor üretimi. Benimki 14W48 baya yeni.

• Beğen
Tepkiler: 94mustafa ve 98farom98
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
N9005 kullaniyorum tavsiye ederim

• Beğen

94mustafa

Üye
    Konu Sahibi
Zaman ayırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Son olarak iki sorum olacak.

Note N9005 i olan arkadaşlar cihazı nereden aldınız ?

Linkteki cihazı alınırmı ?

Eğer aklıma yatmazsa Z2 alacağım.Simdiden teşekkürler.

Takipçi Satın Al

Üst Alt