Fön Makinesi Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Fön Makinesi Mi ?
Selamun Aleykum Arkadaşlar
Bugün Vatan'dan bi fön makinası aldım . Ordaki kadın fön makinası dedi ama ben tereddütte kaldım. Bi yardımcı olun lütfen .

Markası : Fakir Blaze 2300
Max. 2300 Watt
2 hız ayarı
İyon özelliği
İyon ışığı
Soğuk fön düğpmesi ile saça daha kalıcı şekil verebilme
Dar fön başlığı
Difüzör/vigo başlığı ile saça daha dolgun ve hacimli şekil verebilme
Asma halkası

0MG90

0MG90

Üye
Saç kurutma makinesi işte :D

çaminci

çaminci

Üye
Tost makinesine benziyor biraz kardeş

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Saç kurutma makinesi ile Fön makinesi farklı şeyler diye biliyorum. Ben de geçen gün Gold'a gittim. 2200W Remington marka aldım. Adam övdü bayağı. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum , hiç memnun değilim. Eski makinemiz MegaTurbo 2200W veya 2300W idi. Bulabilirsen kesinlikle bu cihazı al kardeşim.

SHS

SHS

Üye
Saç kurutma makinesi ile Fön makinesi farklı şeyler diye biliyorum. Ben de geçen gün Gold'a gittim. 2200W Remington marka aldım. Adam övdü bayağı. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum , hiç memnun değilim. Eski makinemiz MegaTurbo 2200W veya 2300W idi. Bulabilirsen kesinlikle bu cihazı al kardeşim.

Arkadaş almış zaten resimdekini, fön düzleştirmeye yaramıyor mu? bence şekil vermek için ikisi de işe yarar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Arkadaş almış zaten resimdekini, fön düzleştirmeye yaramıyor mu? bence şekil vermek için ikisi de işe yarar
Fön hem kurutuyor hem de şekil verebiliyor ama kurutma makinesi şekil veremiyor.

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Ben en iyisi iade ediyim o zaman .

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
İkisylede aynı işi görürsün

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Soguk fön dugmesi varsa fön makinesi islevini de goruyor demektir.2300 watt cok yuksek bi guc fön islevi olmasa az bi ufleme yapar ve o guc degeri saci yakar.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Fön makinesi dediğimiz cihaz coğrafi olarak verilen föhn denilen sıcak rüzgarlardan almıştır ismini. Kuaförlerde profesyonel olarak saçı şekillendirme amacı ile kullanılır. Saç kurutma makinesi ise evlerde daha çok amatör olarak kullanılan bir üründür. Saçı kurutmak için kullanılır. Kullanımı fön makinesine göre daha basittir.

orqeneral

orqeneral

Üye
kardeşim biz seni yanıltmıyalım bende devamlı kullanırım gerçek fön makinası 2000 watt ve daha üstü olmalı üzerinde 3 seçenek sogutma ısıtma ve daha yüksek ısıtma özelliklerine sahip olmalı.

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Elimdekini iade edip almayı düşünüyorum sizce iyi mi ?

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
İade edemezsiniz.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Bu tarz kişisel bakım ve küçük ev eşyası gibi ürünler, ürünün yetkili servislerinin değişim iade raporu uyarınca değişimi veya iadesi yapılır. Ama bazı istinalar hariç.

rockandroll

rockandroll

Üye
Fön Makinası = Saç kurutma makinası ürün doğru