Nokia C7 Telefonuma Su Kaçtı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kanaryammm07

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C7 Telefonuma Su Kaçtı
Arkadaşlar Bugün Yağmurda Telefon Elimdeyken Sanırım İçine Su Kaçtı Telefon Açılıyor Ama Ekran Bi Türlü Gelmiyor Ne Yapabilirim Lütfen Yardım Edin Şimdiden Teşekkürler

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Telefonu söküp içini kurutmayi denedin mi kurumuyor yoksa içi

MaxipmaN

Üye
bataryayı sök telefonu prince göm iki gün

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Hassas tornavida seti bul uygun vidalar ile kırmadan sök

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
telefonu hiç açmaman lazımdı büyük ihtimalle birşeyi bozulmuştur artık açmadan direk bataryayı sim kartı çıkarıp pirince koyacaktın

kanaryammm07

Üye
    Konu Sahibi
telefonu hiç açmaman lazımdı büyük ihtimalle birşeyi bozulmuştur artık açmadan direk bataryayı sim kartı çıkarıp pirince koyacaktın
pirince koydum 6-7 saat kaldı açıldı ama arada bi yine gdiyo ekran sorun ne olabilir

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Pirinçte daha fazla bekletseydin yararına olurdu. İnşallah anakarta zarar vermemişsindir. Ekranın gidip gelmesi normal değil ve su kurumuştur artık. Sen bence bilen birine götür.

kartal835

kartal835

Üye
Saç kurutma makinesi ile kurut

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Saç kurutma makinesi ile kurut

Bu yöntemi kesinlikle önermiyorlar.Aşırı sıcak ve kuru havadan etkilenebilecek çok parça var çünkü.Bu tarz durumlarda telefon ana parçalarına ayrılmalı ve bir kumaşa sarılarak pirinç dolu kavanoza koyulmalı (en az 2 gün).

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
pirince koydum 6-7 saat kaldı açıldı ama arada bi yine gdiyo ekran sorun ne olabilir
büyük ihtimalle bir tane kabloda filan sorun vardır git bir göster derim ana kart arızası olacağını düşünmüyorum ama belli de olmaz eğer anakart ise telefonun çöp oldu geçmiş olsun

heathrow

heathrow

Üye
Sıvı temas ettikten sonra telefonu açmak için güç tuşuna basmamak gerekiyor.

kanaryammm07

Üye
    Konu Sahibi
telefon sağlam pirinç işe yaradı arkadaşlar hepinize teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve @@DiAbLo@@
asigsasi

asigsasi

Üye
sorun çözüldüğü için konu :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt