hiç gerek yok 1 sene az değilEvet fen ve s. Bilimler 5 yıl olmuş
Ama TM okucaksan oraya gidersen daha iyi olurhiç gerek yok 1 sene az değil
Puan değil yüzdelik tutmaliYa illa puan tam mı tutmasi lazim bn 294 puan fkt hp 320 puan civari tercih edcm tutarmı
O ne acaba%41 fln olan miPuan değil yüzdelik tutmali
doğru mühendislik istiyom ama fende de ipin ucu kaçınca işin zor geçen sene 17 tane gitmiş o 17ye bende sığarım inşallah 4 sene sonraAma TM okucaksan oraya gidersen daha iyi olur
ciddi misin?O ne acaba%41 fln olan mi
Sorgu ekraninda il yüzdesi yaziyor mesela ben 100 kişiden 9. Cuyum ama istediğim lise 5.yi aliyorO ne acaba%41 fln olan mi
TM eşit agirlik degil miydi ya mühendislik istiyorsan sosyal bilimlere gitmedoğru mühendislik istiyom ama fende de ipin ucu kaçınca işin zor geçen sene 17 tane gitmiş o 17ye bende sığarım inşallah 4 sene sonra
bende o yüzden anadoluya gittim mecburTM eşit agirlik degil miydi ya mühendislik istiyorsan sosyal bilimlere gitme
müdür ve hocalar ile göre dedi bendeHayır, Türkiye Yüzdesine bakın, yerleştirmeler Türkiye Geneline göre yapılacak.
Hayir il e gore Türkiye yüzdesi mesela İstanbul da yasiyor ama İzmirde ki okula gelecekse Türkiye yüzdesine bakilirHayır, Türkiye Yüzdesine bakın, yerleştirmeler Türkiye Geneline göre yapılacak.
emin misin kardeş?Hayir il e gore Türkiye yüzdesi mesela İstanbul da yasiyor ama İzmirde ki okula gelecekse Türkiye yüzdesine bakilir
Ama kendi şehrinde ki okula gidecekse il yüzdesine bakilir
Eminim mudur yardimcisi soylediemin misin kardeş?
Bende öyle biliyorum ama herkes farklı bir telden çalıyor şöyle doğru dürüst bir bilgi yayınlansa çok iyi olacak. Ben tercihlerimi tr yüzdesine göre ayarladım.Hayır, Türkiye Yüzdesine bakın, yerleştirmeler Türkiye Geneline göre yapılacak.
Evet nedenciddi misin?
aynen ben de yoksa ile göreyse istedigim okula gidememBende öyle biliyorum ama herkes farklı bir telden çalıyor şöyle doğru dürüst bir bilgi yayınlansa çok iyi olacak. Ben tercihlerimi tr yüzdesine göre ayarladım.

Bise anlamadimSorgu ekraninda il yüzdesi yaziyor mesela ben 100 kişiden 9. Cuyum ama istediğim lise 5.yi aliyor
Aynen.aynen ben de yoksa ile göreyse istedigim okula gidemem![]()