Yardım Windowstan sonra ekran gelmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

RE_STaRT

Üye
    Konu Sahibi
Windowstan sonra ekran gelmiyor
Bilgisayarda normal takılıyordum daha sonra ani bi kasma yaptı ve malum mavi ekran geldi. Daha sonra tekrar başlattım yine mavi ekran. Yarım saat sonra bir daha açtım bu sefer açıldı. ama yarım saat sonra tekrar mavi ekran. Artık açmaya çalıştığımda mavi ekran değil hiç ekran gelmiyor. Bilgisayar açılıyor bios geliyor Windows yükleniyor sonra gri bir ekran. Ama sinyal var yani ama gri tamamen gri.

Format ile ya da başka bir yolla düzelir mi?

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Ekran kablolarını kontrol et, bazen onlarda temassızlık olabiliyor. Eğer kablolar doğruysa, bilgisayarının içinde ufak bir pil var, bios pili onu çıkar bi 5 dakika beklet sonra yeniden tak ve yine dene bakalım. Eğer o da işe yaramazsa windows kurulum diskini tak (yani format cd si ya da usb si) onarmayı dene. Hemen format atma belki kolayca halledilebilecek bir sorundur. Tabi bu da işe yaramazsa format atacaksın artık :)

• Beğen
Tepkiler: RE_STaRT

RE_STaRT

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kablolarını kontrol et, bazen onlarda temassızlık olabiliyor. Eğer kablolar doğruysa, bilgisayarının içinde ufak bir pil var, bios pili onu çıkar bi 5 dakika beklet sonra yeniden tak ve yine dene bakalım. Eğer o da işe yaramazsa windows kurulum diskini tak (yani format cd si ya da usb si) onarmayı dene. Hemen format atma belki kolayca halledilebilecek bir sorundur. Tabi bu da işe yaramazsa format atacaksın artık :)

Tamam :tşk: Donanımsal değil galiba yazılımsal en kötü ihtimal ile formatla geçer anladığım kadarıyla

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Tamam :tşk: Donanımsal değil galiba yazılımsal en kötü ihtimal ile formatla geçer anladığım kadarıyla
Aynen öyle :D İlk sistem geri yüklemeyi dene, olmazsa bios pilne bakarsın.
Bios pili böyle bir şey ok ile gösterilen yerde tırnak var ona parmağınla bastır, pil çıkar.

RE_STaRT

Üye
    Konu Sahibi
Takipçi Satın Al

Üst Alt