Ve LG G3 elimde ...

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Ve LG G3 elimde ...
Arkadaşlar , akşam üzeri Kanyon avm de , dünya da ilk olarak lansmanı yapılan G3ü inceleme fırsatı buldum .
Türkiye de sayılı kişilerden biriyim sanırım bu konu da . :)

Cihaz 10 numara 5 yıldız arkadaşlar .
Ekran olarak , cihaz kalitesi olarak bayıldım diyebilirim .
Haziran sonu , Temmuz başı gibi piyasaya girecekmiş . G2 ye oranla , her yönüyle başarılı bir cihaz arkadaşlar ...
Bunu çok net şekilde görüyorum .

Resimler huzurunuz da ...:)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mahmut-kys, atakantan, fantasticomer ve 1 kişi daha

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Arkadaşlar , akşam üzeri Kanyon avm de , dünya da ilk olarak lansmanı yapılan G3ü inceleme fırsatı buldum .
Türkiye de sayılı kişilerden biriyim sanırım bu konu da . :)

Cihaz 10 numara 5 yıldız arkadaşlar .
Ekran olarak , cihaz kalitesi olarak bayıldım diyebilirim .
Haziran sonu , Temmuz başı gibi piyasaya girecekmiş . G2 ye oranla , her yönüyle başarılı bir cihaz arkadaşlar ...
Bunu çok net şekilde görüyorum .

Resimler huzurunuz da ...:)
Hocam tekrar çekiliş derken şimdi twit attık. Direk bize o cihaz hediyeyi vermiyor mu? Yoksa hediyeler bu haftalık bitti haftaya makineyi tekrar doldurup mu verecek? Çok az daha açar mısınız?

Sizi cidden çok yordum ama :(

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Cihaz direk hediyeyi veriyor ...
G3 hediyesi bitmis . Sabah bir arkadasa cikti , satisa çıkar cikmaz evine gönderilecek dedi .:)

Haftaya yine ekleyeceğiz G3 dedi .
Simdi kuyturuk hediyeler var yani . Kalem , usb , cikolata , telefon kılıfı vs ...

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
messevim

messevim

Üye
Hocam tekrar çekiliş derken şimdi twit attık. Direk bize o cihaz hediyeyi vermiyor mu? Yoksa hediyeler bu haftalık bitti haftaya makineyi tekrar doldurup mu verecek? Çok az daha açar mısınız?

Sizi cidden çok yordum ama :(
Sende her paylaşımın altına şu cekilişi soruyorsun arkadaşım yav?Hocam elde tutuluşu nasil? tek elle rahat kullanılabiliyor mu yoksa zorluyor mu?

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Sende her paylaşımın altına şu cekilişi soruyorsun arkadaşım yav?Hocam elde tutuluşu nasil? tek elle rahat kullanılabiliyor mu yoksa zorluyor mu?
Sormayayım mı arkadaşım? Sen nasıl cihazın teknik veya tasarımını merak ediyorsan bende oraya gideceğimden dolayı gitmeden önce giden arkadaşımızdan bilgi alıyorum bu işlerden pek anlamadığımdan dolayı. Bak cevabımı aldım gidiyorum.
Cihaz direk hediyeyi veriyor ...
G3 hediyesi bitmis . Sabah bir arkadasa cikti , satisa çıkar cikmaz evine gönderilecek dedi .:)

Haftaya yine ekleyeceğiz G3 dedi .
Simdi kuyturuk hediyeler var yani . Kalem , usb , cikolata , telefon kılıfı vs ...
Hocam çok sağolun bana vakit ayırıp cevapladığınız için çok teşekkürler. :)

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS ve mehsevim
messevim

messevim

Üye
:)
İnşallah sana guzel birsey çıkar da bu kadar sorgulamanin hakkını verirsin :)[/QUOTE]

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
:)
İnşallah sana guzel birsey çıkar da bu kadar sorgulamanin hakkını verirsin :)
Güzel dilekleriniz için çok sağolun. Bazıları beleşçi diyecek şimdi belki ama meraktan soruyorum bende napayım. Hocama da arka arkaya sordum onu da sıktım biraz herhalde ama sağolsun cevap verdi. Sizin soruyu da merak etmiyor değilim aslında tek elle rahat kullanılıp kullanılamayacağı hakkaten güzel soru. :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
Güzel dilekleriniz için çok sağolun. Bazıları beleşçi diyecek şimdi belki ama meraktan soruyorum bende napayım. Hocama da arka arkaya sordum onu da sıktım biraz herhalde ama sağolsun cevap verdi. Sizin soruyu da merak etmiyor değilim aslında tek elle rahat kullanılıp kullanılamayacağı hakkaten güzel soru.
Kardeşim işin ucunda G3 var kime versen alır telefonu beleşçilikle alakasi yok :)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Kardeşim işin ucunda G3 var kime versen alır telefonu beleşçilikle alakasi yok :)
Orası öyle hocam :D Cihazların arkasında Not For Sale yazıyor herhalde Erdi'nin cihazdan fabrika cihazımı ne oluyormuş öyle bir şey.

xmustx

xmustx

Üye
Gerçekten alacak aranıyor :)

Türkbey___

Türkbey___

Üye
G2 bize yeter g4 çıkana kadar çok ama çok rahat

• Beğen
Tepkiler: tatar1926
fantasticomer

fantasticomer

Üye
Ben daha değişik bir tasarım bekliyordum açıkcası g2 yi değiştirmeye değmez ;) G4 Bekleyelim bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
Acaba satış fiyatı ne olacak?

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
2000 ve üzeri bekliyoruz dedi bayan ...
16 ve 32 gb için...

Bence cok yanlis yaparlar , öyle bir fiyat ile cikarirsa intihar olur dedim bayana ..,

• Beğen
Tepkiler: fantasticomer
ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
g2 aldım memnun kalırsamam 3 seneye bunu alırım

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
3 sene sonra mi G3 alacaksin , anlamadim .

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
1500 e tel alıp seneye tekrar 2000 küsür paraya amiral gemisini almam, olmadı 2 sene bekleriz

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Mantikli...
G4 ü beklemek daha akilci bir kavram olabilir...

• Beğen
Tepkiler: ARİF MARAŞ
Çağrı Gündüz

Çağrı Gündüz

Üye
2000 ve üzeri bekliyoruz dedi bayan ...
16 ve 32 gb için...

Bence cok yanlis yaparlar , öyle bir fiyat ile cikarirsa intihar olur dedim bayana ..,
32 yi anlarım ama 16 için 1800 den fazla rakam harbiden intihar.

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
2-3 aya tepe takla gider fiyat düşer

Takipçi Satın Al

Üst Alt