Karşılaştırma nexus 5 vs lg g2

Sponsorlu Bağlantılar

blood_angel

blood_angel

Üye
    Konu Sahibi
nexus 5 vs lg g2
sizce hangisi arkadaşlar rahat oyun oynayayım müzik dinliyeyim güzel fotolar çekiyim hangisi daha iyi ekran fln da önemli

Invoke

Invoke

Üye
G2.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Bncede g2

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Yazılımı önemsiyorsan N5 donanım diyorsan G2.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Fiyat farkı önemliyse nexus 5 de fazlasıyla işini görür biraz daha iyisi olsun rahat alırım zaten dersen G2

Invoke

Invoke

Üye
Yok yok sen G2 al.

tempdroid

tempdroid

Üye
Yazılımı donanımı bosver dicem de batarya sı az neuxsun g2nin donanımı var cm yuklersin olur biter

Invoke

Invoke

Üye
cm yükleyip ne yapacaksın? Az çok özelliği var, lg arayüzünün. Onlardan mahrum olmanın anlamı yok. Görünüş olarak bence dandik, bir root ile gayet düzenlenir zaten kitkat ile şarj/saat göstergeleri beyaz olmuş, iyi olmuş. Zaten beğenen de öyle kullansın.

Onun dışında Nexus 5'imden gayet memnunum, kamerasına laf yok, gayet tatminkar. Batarya için aynı şeyi söylemem, benim işimi görüyor ama sizin işinizi görür mü bilemem. Sonuç olarak kamerası daha iyi olduğuna göre cevap G2 oluyor, otomatik olarak. Ama ben olsam yine gider N5 alırım, G2 yerine. :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bende anlamadım seni :D paranda yetiyomuş ben 1600 lere çıkmamak için almadım memnunmuyum fazlasıyla :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Sürekli bu konu tartışılıyor klasik yorumlar yapılıyor. Malesef o klasik yorumlara ben de katılacağım. Android'de hız , rahatlık , stabilite , gereksiz şeylerden arınmış bir sistem isteyen kişinin ilk alması gereken cihaz Nexustur.Onun dışında G2 de iyi cihaz. Multimedya açısından alınası bir alet. Burda herkes kendi şahsi yorumunu yapar. ( Ben de dahil ) Ama kullanacak olan sensin. Git bir mağazaya incele hangisi hoşuna giderse onu al. Başkasının fikirleriyle pişman olmaktansa kendi özgürlüğünle mutlu veya pişman ol...

Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye
İkisi arasından G2. Ama alacaksan 32 gb al kafan rahat olsun. Hepsiburada da 32gb 1400 lira ithalatçı garantili.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kesinlikle G2 öneririm.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Bende anlamadım seni :D paranda yetiyomuş ben 1600 lere çıkmamak için almadım memnunmuyum fazlasıyla :D

Hacı neyini anlamadın? Bence Nexus 5 çok daha iyi. Gayette memnunum. :D Kaç kere yazdım artısını eksisini, yazamam şimdi tekrar. :D Konu sahibi kamerası daha iyi olsun demiş diye G2 diyorum. Şimdi Nexus 5 desem biri çıkıp, G2'nin kamerası daha iyi diyecek. :p

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Hacı neyini anlamadın? Bence Nexus 5 çok daha iyi. Gayette memnunum. :D Kaç kere yazdım artısını eksisini, yazamam şimdi tekrar. :D Konu sahibi kamerası daha iyi olsun demiş diye G2 diyorum. Şimdi Nexus 5 desem biri çıkıp, G2'nin kamerası daha iyi diyecek. :p
Ben de aynı böyleyim. ;) Aynı şeyleri tekrar edip kendini yormak istemiyorsun. O yüzden artık kısa yazıyorum.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Öyle tabi :D fakat biri 13 diğeri 8 mp diye bakılmasın nexus 5 G2 den daha detaylı foto çekiyo diyenler var

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Herkes kndi telini savunuyor gluyorum valla

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve mehsevim
Türe

Türe

Üye
Nexus 5

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bence de Nexus 5. Ancak LG G2 biraz daha donanım açısından yüksek.(kamera, pil).

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
ne alakası var adam iki seçenek arasında kalmış bizde tereddütte kaldığı yerleri artıları eksileri falan söylüyoruz. Mesela @qarapapaq nexus 5 kullanıyo ama G2 al demiş burda arkadaşın soru işaretlerine göre tavsiye verilir kendi telefonumuzu savunmuyoruz

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Genede dedigimin biraz payi var emrah kardesim

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt