Yardım 5800 internet sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

emo1360

Üye
    Konu Sahibi
5800 internet sorunu
Servis ayarlarını ayapmama rağmen internete giremiyorum tekrar tekrar denedim format attım hala giremiyorum telefonu parçalayacağım lütfen yardım bağlantı yöneticisinde avea internetin bilgilerinde Durum yerinde Bağlantı (kapalı) yazıyor internet paketim de var 700mb sorunun çözümü ne olabilir

SakirtAbiler

SakirtAbiler

Üye
Servis ayarlarını ayapmama rağmen internete giremiyorum tekrar tekrar denedim format attım hala giremiyorum telefonu parçalayacağım lütfen yardım bağlantı yöneticisinde avea internetin bilgilerinde Durum yerinde Bağlantı (kapalı) yazıyor internet paketim de var 700mb sorunun çözümü ne olabilir
hard format atmayı denedin mi ? onu yap önce. Avea internet ayarlarını iste operatör numarasından mümkünce ucweb veya operadan girmeyi dene olmazsa burdayım :oke:

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
bi başka tele takipta denemelisin

emo1360

Üye
    Konu Sahibi
hard format atmayı denedin mi ? onu yap önce. Avea internet ayarlarını iste operatör numarasından mümkünce ucweb veya operadan girmeyi dene olmazsa burdayım :oke:
Denedim operadan görüyorum hard formatta attım Avea'nın servis ayarlarında yükledim ama hala İnternet'e bi giriyor bi girmiyor
bi başka tele takipta denemelisin
Denedim hiçbir sorun yok onun telefonumda benim telefonumda giriyor ama tekrar kendi hattımı takınca tekrar gidiyor

murat.122a

murat.122a

Üye
sorun kartta (simkart) kartı yumusak bezle sil tekrar tak olmassa kart çizik demek oda sana yedek simkart çıkartırmak yolu düşüyor

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
sorun kartta (simkart) kartı yumusak bezle sil tekrar tak olmassa kart çizik demek oda sana yedek simkart çıkartırmak yolu düşüyor
evet hatırladım aynı sorun bendede vardı yedek sim karta az para vermemiştim

emo1360

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir çünkü bazen telefon hiç çekmiyor ve mesajlarım gönderilmiyor ama şu an bazen çalışıyor bazen çalışmıyor biraz önce whatsapp çalışıyordu şimdi yok sim kartı sildim gayet normal görünüyor ama gene yok
evet hatırladım aynı sorun bendede vardı yedek sim karta az para vermemiştim
Sorun o ise umarım fiyatı ucuzlamıştır :(

Son düzenleme:
murat.122a

murat.122a

Üye
bir yöntem daha var hattını taşı ve tekrar dönüs yaparsın ücret ödemeden simkart yenilenmiş olur

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
Olabilir çünkü bazen telefon hiç çekmiyor ve mesajlarım gönderilmiyor ama şu an bazen çalışıyor bazen çalışmıyor biraz önce whatsapp çalışıyordu şimdi yok sim kartı sildim gayet normal görünüyor ama gene yok
Sorun o ise umarım fiyatı ucuzlamıştır :(
ben 12 ye yenilemistim ama 16 olmuş o

Ahmetali98

Ahmetali98

Üye
9333ü ara

Takipçi Satın Al

Üst Alt