Telefon Tavsiyesi note 2 satmak x bir telefon almak

Sponsorlu Bağlantılar

yusuf__1907

Üye
    Konu Sahibi
note 2 satmak x bir telefon almak
arkadaslar elimdeki note 2 de sıkildim degistirmek istiyorum ama cin telefonlarina bakacam XIOAMI MI3 Meizu MX3 ve aklimda suan dusundugum lenovo K900 ama aklima takilan seyler var bu telefonlarin turkce dil destegi varmi kurulurmu kullanan etrafinda kullanana denk gelen varmi lenovo yu ciddi ciddi dusunuyorum hadi bir fikir verin bana

UpOneTR

UpOneTR

Üye
xioami mi3ı biliyorum güzel telefon
ama hicbirinde turkce dil alacağini sanmyorum
ancak
morelocale 2 diye bur uygulama var
bildirimleri uygulama dillerini felan türkçe yapabilirsiniz sadece ayarlar ingilizce olur

yusuf__1907

Üye
    Konu Sahibi
turkce dil yapmasi zor birseymi ki nice guzel telefonlari kullanamiyoruz bu yuzden dedigiz programi lenovo k900 arastiriken baktim ama ise yaramiyormus pek

Narutodth

Narutodth

Üye
Note 2 yi bırakıp neden çin telefonlarına yöneliyosunuzki ?

m5c4

m5c4

Üye
Note 2 gibi bir telefon varken bence onlar mantıksız , sıkıldıysan rom denemelisin:ehe

• Beğen
Tepkiler: TheMadness

yusuf__1907

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum gorsellik olarak ozellik olarak cok guzel telefoblar cikarmaya basladilar birazda galiba fazla piyasada olmamasi cezbediyor beni:) arkadas ortamina bi gidiyoruz note 2 ler s4 ler s3 ler note 3 ler hep ayni bide bu lenovo k900 bugn denk gelince zaten degistirmek istiyordun iyice aklima girdi bide 4.3 beklemekten sikinti geldi artik samsung bi tepkide olabilir bu arada rom danda pek anlamiyorum acikcasi bir kac kere denemeye kalktim yazmislar anlamayan yapmasin telfin gidebilir prof degilseniz ugrasmayin v.s bide 1 sayfa yazi var bi aciyorsun anlamayan biri olarak okurken akli karisiyor insanin birde bundan onceki telim 5800 di :) Hey gidi 5800 hey hala unutamam bozulmasaydi hala kullanirdim :)

Narutodth

Narutodth

Üye
bilmiyorum gorsellik olarak ozellik olarak cok guzel telefoblar cikarmaya basladilar birazda galiba fazla piyasada olmamasi cezbediyor beni:) arkadas ortamina bi gidiyoruz note 2 ler s4 ler s3 ler note 3 ler hep ayni bide bu lenovo k900 bugn denk gelince zaten degistirmek istiyordun iyice aklima girdi bide 4.3 beklemekten sikinti geldi artik samsung bi tepkide olabilir bu arada rom danda pek anlamiyorum acikcasi bir kac kere denemeye kalktim yazmislar anlamayan yapmasin telfin gidebilir prof degilseniz ugrasmayin v.s bide 1 sayfa yazi var bi aciyorsun anlamayan biri olarak okurken akli karisiyor insanin birde bundan onceki telim 5800 di :) Hey gidi 5800 hey hala unutamam bozulmasaydi hala kullanirdim :)
Profesyönel olucak bişey yok. Odini açıyosun dosyayı seçip yükle diyosun :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Dediğin telefonların piyasası yok türkçe dil desteği yok bişeyi yok sıkıntı çekebilirsin. Görsellik istiyosan kılıf değiştir :D arayüzden sıkıldıysan rom değiştir :D Ama telefonu değiştirmenide anlarım bende s3 ümü ablama verdim kendime başka aldım, istersen bütçe ve beklentilerini falan söyle cihaz önerisi yapalım :)

yusuf__1907

Üye
    Konu Sahibi
Dediğin telefonların piyasası yok türkçe dil desteği yok bişeyi yok sıkıntı çekebilirsin. Görsellik istiyosan kılıf değiştir :D arayüzden sıkıldıysan rom değiştir :D Ama telefonu değiştirmenide anlarım bende s3 ümü ablama verdim kendime başka aldım, istersen bütçe ve beklentilerini falan söyle cihaz önerisi yapalım :)
:D 2 gün önce wp ye geçip lumia 1320 aldim konuda baya bi eskimiş zaten genede bulup yorum yapmıssın saolasın :D

MaxipmaN

Üye
hayırlı olsun iyi horlamaış

:)

• Beğen
Tepkiler: yusuf__1907
MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Note2 yi niye satiyonnnn :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye

MaxipmaN

Üye
4.1.2 arayüzü eskidi ama 4.3 ısıtır :polis:

• Beğen
Tepkiler: .caner.
onur-1984

onur-1984

Üye
arkadaşım eğer ki bugüne kadar note 2 kullandıysan başka bir telefon seni sıkar, bence note 3 den başka birşey alma. Başkası seni sarmaz bence.Ben şimdiye kadar symbian kullanıyordum, ama symbian artık popülerliğini kaybetti.Note 3 aldım, mükemmel bir telefon, çok memnunum.

2495243

2495243

Kapalı Hesap
Note 2 takas dusunur musun s3 +100 tl veririm

yusuf__1907

Üye
    Konu Sahibi
yukarda yazdim arkadaşlar telefonu sattım 900 tl aynı paraya lumia 1320 aldım yani telefon gitti artık

Takipçi Satın Al

Üst Alt