Karşılaştırma G2 mi Nexus 5 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
G2 mi Nexus 5 mi?
Haftaya telefon almayı düşünüyorum arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım :( .Siz buraya tavsiyenizi yazarsanız çoğunlukta olan telefonu alacağım.
Teşekkürler :)

KayraBey

KayraBey

Üye
G2

• Beğen
Tepkiler: wwwhmz
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Lg g2 :oke:

• Beğen
smh60

smh60

Üye
Nexus5

• Beğen
xmustx

xmustx

Üye
lg g2 daha iyi ama sana nexus 5 almanı öneririm :)

• Beğen
TheViLLaiN

TheViLLaiN

Üye
güncellemeleri direk sürüm çıkınca almak istiyosan nexus yoksa güncelleme okdr önemli değil performans daha önemli diyosan G2

• Beğen
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
G2 nin N5'ten ustun bi performansini goremedim.

• Beğen
Tepkiler: wwwhmz ve Invoke
Never Back Down

Never Back Down

Üye
g2

• Beğen
wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5 daha performanslı ve ilk güncellemeyi o alıyor ama g2 nin kamerası ve şarj performansı çok iyi ve çift dokunmayla kilit açmak çok hoşuma gidiyor bu yüzden arada kaldım :D

Invoke

Invoke

Üye
Elegantx( ismi yanlış hatırlıyor olabilirim) kerneli flashla. Nexus 5de de yaparsın knock knock.
Nexus 5 in kamerası gayet yeterli, batarya daha düşük tabiki ama snap800 fazla güç tüketmiyor. E G2de de var snap800, zaten g2den iyi gider demiyorum ama günü çıkaracak kadar gidiyor. Tabi kullanıma da bağlı.

Destek daha ağır basıyor, bence.

• Beğen
wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
Elegantx( ismi yanlış hatırlıyor olabilirim) kerneli flashla. Nexus 5de de yaparsın knock knock.
Nexus 5 in kamerası gayet yeterli, batarya daha düşük tabiki ama snap800 fazla güç tüketmiyor. E G2de de var snap800, zaten g2den iyi gider demiyorum ama günü çıkaracak kadar gidiyor. Tabi kullanıma da bağlı.

Destek daha ağır basıyor, bence.
Şuan kullandığım telefon nexus 4 arayüzden biraz sıkıldım.G2 nin arayüzü hoşuma gidiyor.Dediğimiz gibi kernel filan flaşlayarak aynı şeyi nexus 4te de yapıyorum ama alacağım telefonu hemen rootlamak istemiyorum g2 daha baskın geliyor. Ama nexusların google desteğide beni benden alıyor :D

Invoke

Invoke

Üye
Googledan ayrı bir de xda var. Root hayattır bence. Ben nexus5'i aynı gün rootladım, bir hafta içinde cm11 kurdum :ehe

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
4.4 alıyor G2, hadi sonra da.bir iki güncelleme alsın. Ama sonra bitecek, o bitince yine cm kuracaksın :ehe
Kişisel zevk tabi ama bence lgnin hiç matah bir arayüzü de yok. :D

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
Dediğiniz gibi custom desteğiyle hareket edersem g2 daha mantıklı çünkü donanım olarak daha iyi kamerası olsun, bataryası olsun

odeon_tr

Üye
Nexus5 te kutu içeriğinde kulaklık bulunmuyor bilginiz olsun. Ayrıca Nexus için bilemem ama G2 de donanimsal radyo olması ayrıca bir artı bana göre.

Invoke

Invoke

Üye
Evet, kulaklık yok ama zaten aralarından bir kaç kulaklıklık fiyat farkı da var. :ehe

odeon_tr

Üye
Evet, kulaklık yok ama zaten aralarından bir kaç kulaklıklık fiyat farkı da var. :ehe
Fiyat farkı sadece kulaklık için değil;
Ekran
Kamera
Batarya
Ve dahada bilmediklerim.
Eğer android yazılım geliştirmeyi düşünüyorsanız Nexus5 ten asla vazgecmeyin çünkü içerisinde ham androidi barindiriyor, ama amacınız sadece telefonun nimetlerinden faydalanmaksa sonuna kadar Lg G2 yi tavsiye ederim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt