Telefon Tavsiyesi Maximum 700 tl Telefon Alıcam

Sponsorlu Bağlantılar

ErdiAlemdaar

ErdiAlemdaar

Üye
    Konu Sahibi
Maximum 700 tl Telefon Alıcam
Fiyat en yüksek 700 tl. Ne almalıyım sizce. General Mobile Discovery çok iyi yorumlar alıyo. Ama şarj soketi sıkıntısı avrmış sanırım. Önerileriniz neler.

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Samsung Galaxy Tred Plus - Samsung Galaxy Xcover 2

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
O ilk partide varmış soket kırılması falan bunu müdürü kendi söylüyo, sonraki partilerde düzeltmişler. Bugün bende baktım siyahın arkası kauçuk gibi hoşuma gitti aslında ama bilmiyorum başka telefonlarada bak istersen

ErdiAlemdaar

ErdiAlemdaar

Üye
    Konu Sahibi
Kit Kat

Kit Kat

Üye
Özellik olarak daha iyi kesinlikle değil. Ama ben Dicovery Hayatta almam o fiyata o kadar özellik kalitesiz bir telefon gibi geliyor kullanmadım : ) Sağlam telefon arıyosan çizilmez , su geçirmez ( IP 67 sertifikalı) , 1000 mhz Çift çekirdekli 1GB Ram li Xcover 2 var : )

xmanyak

xmanyak

Üye
DİSCOVERY ALINIZ AYNI FİYATTAKİ LUMİALAR PERFORMANS OLARAK ÇOK SIKINTILI BİREBİR TEST ETTİM ŞARJ SOKETİ OLARAKTA KENDİ KUTUSUNDAN ÇIKAN KABLO YERİNE DOĞRU DÜZGÜN BİR KABLO ALIP KULLANINIZ ZİRA BOZARSANIZ BENİM GİBİ GARANTİ KAPSAMI DIŞNIA GİRİP 50TL ÖDERSİNİZ TT_TT AMA KADIKÖYDEN ALINAN 5 TL LİK FAKE KABLO BİLE SÜPER KULLANIYORUM :))))

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Saçma olan tarfta o, adam kendisi diyo ilk parti ürünler sıkıntılı diye bide bunu kullanıcı hatası diye para istiyolar değişecek arkadaş o cihaz .neyse sakinim :D

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Lumia 525 iyidir

nokia_belle

nokia_belle

Üye
@xmanyak küçük yaziniz.
Discovery ama yeni modelleri cikicak yakinda,biraz bekleyin derim

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Şu discovery diyenler bakalım o telefon ne kadar gidicek size

• Beğen
Tepkiler: avast

wweraw2012

Üye
oyunla fazla ugrasmayip internette geziceksen lumia lara bak

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Fiyat en yüksek 700 tl. Ne almalıyım sizce. General Mobile Discovery çok iyi yorumlar alıyo. Ama şarj soketi sıkıntısı avrmış sanırım. Önerileriniz neler.

hocam cihazdan yüksek verim almak istiyorsan gmd den şaşma ben kullanmadım ama arkadaşta var sorunsuz kullanıyor şuan. buna ek olarak limiti bi 100tl daha zorlayabilirsin sıfır s3 bulursun onun dışında yüksek performans verecek pek model yok galaxy xcover 2 de zaten türkiyede satılmayan ve görünüşü çok çirkin olan bir telefon

avast

avast

Üye
525 Al 200 cebine kalir yada bekle ustune koy s3 al

Takipçi Satın Al

Üst Alt