4.2.2 den farkı ne :D Aynısını tekrar sormuşum :D
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: İkidir soruyon üçüncüde alırım ayağımın altına Genişletmek için tıkla ... Ama hicbir farkı yok bosuna uğraşyolar Arayüz felan ne bilim bildirim cekmecesi bile aynı :P
Metalci Melek' Alıntı: İkidir soruyon üçüncüde alırım ayağımın altına Genişletmek için tıkla ... Ama hicbir farkı yok bosuna uğraşyolar Arayüz felan ne bilim bildirim cekmecesi bile aynı :P
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Zaten bu kararlılık güncellemesi olarak yapıldı Genişletmek için tıkla ... Kararlılık ne anlama geliyor
Metalci Melek' Alıntı: Zaten bu kararlılık güncellemesi olarak yapıldı Genişletmek için tıkla ... Kararlılık ne anlama geliyor
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Hani bizim romlar adam gibi yapılmayınca donuyo takılıyo yok bilmem ne işte bu romlar kararsız oluyor sorunsuz olanlarda kararlı oluyo
Hani bizim romlar adam gibi yapılmayınca donuyo takılıyo yok bilmem ne işte bu romlar kararsız oluyor sorunsuz olanlarda kararlı oluyo
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Hani bizim romlar adam gibi yapılmayınca donuyo takılıyo yok bilmem ne işte bu romlar kararsız oluyor sorunsuz olanlarda kararlı oluyo Genişletmek için tıkla ... Hmmm anladm Bekleyelim bakalım düzgün bisey çıkar inşallah şubata kadar Yoksa internet olmıycak her romu deniyemiycem
Metalci Melek' Alıntı: Hani bizim romlar adam gibi yapılmayınca donuyo takılıyo yok bilmem ne işte bu romlar kararsız oluyor sorunsuz olanlarda kararlı oluyo Genişletmek için tıkla ... Hmmm anladm Bekleyelim bakalım düzgün bisey çıkar inşallah şubata kadar Yoksa internet olmıycak her romu deniyemiycem
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Niye internetin mi bitiyo Genişletmek için tıkla ... 24 ay tahhattüt doluyo ttnet kapattırcam
Metalci Melek' Alıntı: Niye internetin mi bitiyo Genişletmek için tıkla ... 24 ay tahhattüt doluyo ttnet kapattırcam
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Uydu net veya varsa super online al Genişletmek için tıkla ... Max 40 liraya aryom bi sınrsiz pakette olanlarin hepsi 12 ay 35 lir felan sonraki12 ay 60 lira yineayni hesaba geliyo bakcaz bakalım
Metalci Melek' Alıntı: Uydu net veya varsa super online al Genişletmek için tıkla ... Max 40 liraya aryom bi sınrsiz pakette olanlarin hepsi 12 ay 35 lir felan sonraki12 ay 60 lira yineayni hesaba geliyo bakcaz bakalım
Ymz41 Üye Kamera falan sorunsuz diyor 10.1 den daha iyi bi rom diye düşünüyorum denemedim ama mobil veri olmadan neye yarar.
Kamera falan sorunsuz diyor 10.1 den daha iyi bi rom diye düşünüyorum denemedim ama mobil veri olmadan neye yarar.
Fatic Üye Xda'da bu romun çalışmayan özelliklerinde wi-fi yazmıyor ama bende çalışmıyordu bi degisiklik mi oldu?
Xda'da bu romun çalışmayan özelliklerinde wi-fi yazmıyor ama bende çalışmıyordu bi degisiklik mi oldu?