Telefon Tavsiyesi Nokia Lumia 520 Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 520 Hakkında
Merhaba,
Ben android kullanıcısıyım. Android konusunda rom yapacak kadar bilgili olmama rağmen Windows Phonelara uzak olduğum için bu konuyu açma gereği duydum. Şu anda kullandığım telefon Galaxy Wonder, bu telefon normal haliyle çok yavaş olmasına rağmen rom root filan biraz hızlandırdım ancak yine de insan daha stabil çalışan düzenli bir telefon istiyor. Wp'yi stabil düzgün ve kararlı bir işletim sistemi olarak gördüğüm için alacağım telefonunun WP olmasını istiyorum. Tabi bu bölümde herkes benden daha bilgilidir, wp hakkında görüşlerinizi bilmek isterim. Uygulama desteği vs... Birde ben telefon olarak Nokia Lumia 520 almayı düşünüyorum. Bu telefonun özelliklerine baktığımda bir tek kamerada flaş olmamasının beni kötü etkileyeceğini düşünüyorum ancak kullananların kamera hakkında görüşlerini bilmek isterim. Ayrıca bana yine yakın fiyatlarda önerebileceğiniz telefon var mı? (500TL)

Ek: Bildiğiniz GSM operatörlerinin kampanyaları varsa konuya yazarsanız sevinirim.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eğer sadece sistemi tanımak adına ucuz bir telefon olsun diyorsanız, giriş için Lumia 520 yeterli olacaktır (ki zaten o fiyat düzeyine yalnızca Lumia 520 ve 620 var sanırım şu an. Ancak elbette o düzeydeki bir telefondan çok fazla şey bekleyemezsiniz. Hız ve stabillik olarak Android'e göre daha rahat edeceğiniz kesin.

Ancak Android'de bulduğunuz özgürlüğü ve pek çok özelliği WP'de bulamayacaksınız.
Sistemin şu an için çok sayıda eksikliği var.
Mağaza açısından ise sıkıntı yok, giderek gelişiyor.

Belirttiğim gibi, sistemin kendisinde halen düzeltilmesi ve eklenmesi gereken pek çok şey var. Bu da zamana yayılan bir süreç olacaktır.
Yani alacaksanız bu eksiklikleri bilerek alın. Hız olarak rahatlamış olacaksınız ama Android kadar serbest olmadığınız için kendinizi bir yandan da daralmış hissedeceksiniz.

Tamamen farklı bir arayüz olduğu için ilk başta alışmakta zorlanabilirsiniz.
Ancak bir ay içinde tamamen uyum sağlarsınız.

İyi forumlar.

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Eğer sadece sistemi tanımak adına ucuz bir telefon olsun diyorsanız, giriş için Lumia 520 yeterli olacaktır (ki zaten o fiyat düzeyine yalnızca Lumia 520 ve 620 var sanırım şu an. Ancak elbette o düzeydeki bir telefondan çok fazla şey bekleyemezsiniz. Hız ve stabillik olarak Android'e göre daha rahat edeceğiniz kesin.

Ancak Android'de bulduğunuz özgürlüğü ve pek çok özelliği WP'de bulamayacaksınız.
Sistemin şu an için çok sayıda eksikliği var.
Mağaza açısından ise sıkıntı yok, giderek gelişiyor.

Belirttiğim gibi, sistemin kendisinde halen düzeltilmesi ve eklenmesi gereken pek çok şey var. Bu da zamana yayılan bir süreç olacaktır.
Yani alacaksanız bu eksiklikleri bilerek alın. Hız olarak rahatlamış olacaksınız ama Android kadar serbest olmadığınız için kendinizi bir yandan da daralmış hissedeceksiniz.

Tamamen farklı bir arayüz olduğu için ilk başta alışmakta zorlanabilirsiniz.
Ancak bir ay içinde tamamen uyum sağlarsınız.

İyi forumlar.

Öncelikle bilgilendirme için teşekkürler. Cihazı sistemi tanımak için aldığım söylenemez, hızla gelişen akıllı telefon teknolojisi ve tanımadığım işletim sistemlerini denemem sebebiyle her seferinde markaların amiral gemilerini almak zor. Android'de bulduğum hangi özellikleri bulamayacağım? Birde sistemin ne tür eksiklikleri var? Arayüz konusunda sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum, metro arayüzünü beğeniyorum.

İyi forumlar..Konu günceldir, görüşlerinizi bekliyorum.520 yerine GSM operatörlerinden 625 almaya karar verdim.Lumia 625 aldım konu kapanabilir.

sentinel prime

Üye
Öncelikle bilgilendirme için teşekkürler. Cihazı sistemi tanımak için aldığım söylenemez, hızla gelişen akıllı telefon teknolojisi ve tanımadığım işletim sistemlerini denemem sebebiyle her seferinde markaların amiral gemilerini almak zor. Android'de bulduğum hangi özellikleri bulamayacağım? Birde sistemin ne tür eksiklikleri var? Arayüz konusunda sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum, metro arayüzünü beğeniyorum.

İyi forumlar..Konu günceldir, görüşlerinizi bekliyorum.520 yerine GSM operatörlerinden 625 almaya karar verdim.Lumia 625 aldım konu kapanabilir.
hayırlı olsun :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hayırlı olsun.
Yeni arayüz ve yeni bir kullanım tecrübesi nedeniyle ilk başta yabancılık çekebilir, zorluklar yaşayabilirsiniz. Gerekli sabrı gösterir ve zaman tanırsanız, alışacak ve rahatlıkla kullanacaksınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt