smartmovie YARRDDDIMMMMM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emreakkus2005

Üye
    Konu Sahibi
smartmovie YARRDDDIMMMMM
arkadaşlar yarımcı olun lütfen bnede n73 var.smart movie vardı bir anda yüklüyken dosya bozuk diye hata vermeye başladı sildim tekrar yüklemek istedim yüklenmiyor.başka avi oynatıcılar denedim dosya türü desteklenmiyor diyor.lütfen bana yardımcı olun yardımcı olan rep vericem.lüttffenn

sevsineren

Üye
başka versiyonu nu yüklle mesela 3.31 yada başka şifre hep sıfır

--------------- Ekleme ---------------

azomania

azomania

Üye
arkadaşlar yarımcı olun lütfen bnede n73 var.smart movie vardı bir anda yüklüyken dosya bozuk diye hata vermeye başladı sildim tekrar yüklemek istedim yüklenmiyor.başka avi oynatıcılar denedim dosya türü desteklenmiyor diyor.lütfen bana yardımcı olun yardımcı olan rep vericem.lüttffenn

Dostum sitemizde rep mep yok.Ayrıca olsa bile biliyorsam yardım ederim +rep için yapmam bu işi.Neyse gelelim sorununa telefonuna format at düzelir.

eren033

Üye
bana acil olarak smart movie register kodu lazım bilen varsa şimdi yazsın ya da sonsuza dek sussun...:D

güvercin

güvercin

Üye
bana acil olarak smart movie register kodu lazım bilen varsa şimdi yazsın ya da sonsuza dek sussun...:D
yanlışım varsa düzeltin şifresi 0000 ayrıca burası paylaşım ve yardım sitesi şaka olarak bile sonsuza dek sussun demek hiç hoş değil:nono: umarım yardımcı olabilmişimdir

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
en garanti DivX 0.87 sürümünü yükle

onukonuk

Üye
yöneticiden codec silmiş olabilirsin ayrıca 359380003319715 tel için ****** bu ama pc çevirici için bulamadım bilen varsa paylaşırsa sevinirim

o9uz

o9uz

Üye
sitede arattır.çilekeşin çok iyi bi paylaşımı vardı.onu kullan

freedoom034

freedoom034

Üye
111 Veya
32055

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt