Telefon Tavsiyesi Lumia 925 32 Gb

Sponsorlu Bağlantılar

tektabancam

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 925 32 Gb
Slm, forum milletinin insanları,

Uzun bir aradan sonra engin uzmanlık ve derin bilgilerinize ihtiyaç duymaktayım,
daha çok kullanıcılar cevaplarsa daha verimli olur saygılar,

1: Nokia Lumia 925 32 GB neden 16 gb dan daha ucuza satılıyor
2: Nokia Lumia 925 32 GB kullanan arkadaşlar andro_iti :) ararmıyım? aramazmıyım?
yani; müzik filim(.mkv) vs dışarıdan yüklenen dosyalarda oynatma çalıştırma yada oynatamama çalıştıramama gibi sorunlar yaşatırmı?
3: Batarya Kullanımı nasıl yogun kullanım , orta ve az kullanım gibi kaç saat yetiyor?
4: işe yarar uygulamalar marketinde mevcut mu? (bugun android dede bi dünya uygulama var %50 i çöp bence) ben diger %50 yi merak ediyom...
5: 32 gb tın ne kadarı kullanıcının hizmetinde?
6:Ekran kalitesi nasıl gün ışığında performansı nasıl? Parmak izi kalıyormu?
7: Dayanıklılık, diye sorarsam ne cevap verirsiniz? :(çocuklar ellerinden düşürmek istemiyor fakat arada düşürüyorlar, bazen çok sert düşe biliyor :)
8:

neyse epey uzatmışım ne diyelim alınırmı? beklenirmi?

sena5135

sena5135

Üye
diğer lumilara göre pil gücü yüksek. dayaynıklılık zaten nokia olduğunudan sorun yok. işe yarar uygulamalr ama dahada geliyo o bakımdan sıkıntı çekmezsin:D benim fikrlerim böyle

• Beğen
Tepkiler: tektabancam

tektabancam

Üye
    Konu Sahibi
diğer lumilara göre pil gücü yüksek. dayaynıklılık zaten nokia olduğunudan sorun yok. işe yarar uygulamalr ama dahada geliyo o bakımdan sıkıntı çekmezsin:D benim fikrlerim böyle
yorumunuza teşekkür ederim

technocu1

Üye
şu an lumia 925 dünyanın en güzel tasarımına sahip telefon

Takipçi Satın Al

Üst Alt