Tavsiye 900 Tlye Pc Toplarmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

istisna97

istisna97

Üye
    Konu Sahibi
900 Tlye Pc Toplarmisiniz
Arkdaslar bilgisayar toplayacağım 900-950 tl arası oyun oynarım yani bu fiyata.en.iyi bilgisayar olsun ram 8 olsun işlemci amd tercihim ekran kartı ati olsa daha iyi olur hdd 500 veya 320 olsun unuttuğum bişey varsa.söyleyin birde içi boş kasa yani pcyi ona duzicez şimdiden :tşk:yokmu yardım edecek

Uhops

Uhops

Üye
8Gb Ram'e gerek yok 4 yeter.Olmazsa sonradan eklersin.

istisna97

istisna97

Üye
    Konu Sahibi
Neden gerek yok oyunlar için daha iyi olur ve parçaların tam fiyat ve linkleri ile yazarmısınız arkadaşlar acil

Uhops

Uhops

Üye
Neden gerek yok oyunlar için daha iyi olur ve parçaların tam fiyat ve linkleri ile yazarmısınız arkadaşlar acil
4Gb oyunlar için yeterli olur gelecek oyunlar içinde tekrardan bir 4 daha eklersin hemde çift kanal olunca daha iyi olur.

istisna97

istisna97

Üye
    Konu Sahibi
ok peki güzel sistem yazarmısın

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
MSI 970A-G46 ANAKART 185TL
AMD FX X4 4100 İŞLEMCİ 240TL
GSKİLL RIPJAWS 4GB DDR3 RAM 104TL
SEAGATE 500GB 7200RPM HDD 130TL
XIGMATEK ASGARD 382 PURE 500W KASA 185TL
AMD SHAPPIRE 7750 2GB DX11.1 EKRAN KARTI 185TL

BURASI 1030TL. İDEAL BİR SİSTEM OLDU. BİRAZ AŞTIK FİYATI. BÜTÇE 1200-1300 ARASI ÇIKARABİLİRSEN İŞLEMCİYİ AMD FX-6300 EKRAN KARTINI DA SHAPPHIRE 7850 YAP. OZAMAN ÇOK DAHA İYİ BİR SİSTEM OLACAKTIR.

mami944

mami944

Üye
Hacı şu sıralar dolar uçmuş gitmiş 2 TL oldu yani anlıyacağın bu fiyata iyi bir sistem için doların düşmesini bekle tavsiyem

• Beğen
Tepkiler: GDDR5

NanoTechnology

Üye
Hayatımda Toplama PC almadım. Her zaman markalardan aldım hiçbir sıkıntım yok. 3 sene önce 2.000TLye PC toplicaktım. En iyilerini koyduk ortaya. Hatta her parçada indirim vardı. 2.000TLye bir liste yaptık. Sonra bide markalara bakim dedim. Casper Nirvana NSH.2600 8T85P modeli 2.000TLye ekranı, mouse, klavye, kamera veriyor. Bide sistem özellikleri benimkinden iyi. Ayrıca yanında Orjinal sistemde veriyor. Extradan 300lira verip sistem almayada gerek yok.
Diyeceğim o ki markaları araştır. Aynı fiyata daha iyini bulursun belki. Hem destek olur hemde sıkıntın az olur.

istisna97

istisna97

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarı aldım konu kilit

NanoTechnology

Üye
Beyler yeri burası değil ama konu kirliliği olmasın şu PCde 20.000GB yazıyor. 20TBlik harddisk olurmu ya?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Beyler yeri burası değil ama konu kirliliği olmasın şu PCde 20.000GB yazıyor. 20TBlik harddisk olurmu ya?
olur. ayrıca 2000 liraya hiç bir casper benim toplayacağım kasadan iyi olamaz.
dünya dahilinde imkansız olur :oke:

siz iyi sistem toplamayı becerememişsiniz diyebilirm :kop:

• Beğen
Tepkiler: mısto61

NanoTechnology

Üye
Var mısı iddiasına. Benim kuzenim bilgisayarcı. Markalar her zaman toplamalardan daha iyidir. Emin şuanda da öyle. Sistem özelliklerini toplama fiyatını aynı özellik düşük fiyata PC bulurum 1 haftada

istisna97

istisna97

Üye
    Konu Sahibi
Ben varım bütçemiz 5000TL've Araştır bende topluyayım 5000tllik sistem sende hazır marka bul

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Ben varım bütçemiz 5000TL've Araştır bende topluyayım 5000tllik sistem sende hazır marka bul
abartmaya gerek yok bütçe 2000 hadi bakalım iddaasına..
öyle havasına iddaa olmaz ortaya bişey yokmak lazım.

NanoTechnology

Üye

Al 2380TL. Kaldırmayacagı oyun yok. Extra olarak Ekranda içinde. Gidip monitör almaya gerekde yok. Kulaklık mouseda var. 300-400TLik sistemde var. Yap bakalım içinde monitörü olan sistemi olan bir toplama bilgisayar. Şuan telefondayım fazla kapsamlı araştırma yapamadım.

istisna97

istisna97

Üye
    Konu Sahibi
gtx560 dan daha iyi kartlar var toplama sistem dağa iyi çıkacaktır eminim @L-LumieRe

NanoTechnology

Üye
Tamam yap. Iyisi vardır belki. 3 sene önce bıraktım toplama bilgisayar işini ama bu fiyata böyle bir PC çıkacagını sanmıyorum

istisna97

istisna97

Üye
    Konu Sahibi
Ben çok anlamıyorum ama llumire size iyi bir sistem sunacaktır

NanoTechnology

Üye
inşAllah

Takipçi Satın Al

Üst Alt