Damat travesti çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
euprates

euprates

Üye
    Konu Sahibi
Damat travesti çıktı
Damat travesti çıktı, gelinin ailesi şokta!

Damat travesti çıktı; gelinin ailesi neye uğradığını şaşırdı....

İngiliz Dean Dudley, düğününe gelinlikle giderek 'Ben aslında travestiyim' dedi.

İngiltere'de yapılan bir düğünde salona 2 gelinin girdiğini gören konuklar, neye uğradığını şaşırdı...

Damat Dean Dudley düğün töreninde aslında kendisinin bir travesti olduğunu açıklayınca, başta gelinin ailesi olmak üzere tüm konuklar şok oldu. 6 yaşından beri gizlice kadın kıyafetleri giydiğini belirten travesti damat, "Kimse böyle olduğumu bilmiyordu. Bütün ailem ilk kez düğünde öğrendi.

DİĞER ADI DEANNE

Kadın kıyafetleri giyindiğim zaman adımı da Deanne olarak değiştiriyorum" şeklinde konuştu. Gelin Robyn ise "Onunla bir barda tanıştık. Kadın gibiydi. Sonra benimle konuşunca erkek olduğunu anladım. Onu olduğu gibi kabul ettim. Benim için hiçbir sorun yok. Ama ailem alışmakta herhalde biraz zorluk çekecek" ifadesini kullandı.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
inanılmaz br şey kadın körmüymüş:kop:

hidayet

hidayet

Üye
inanılmaz br şey kadın körmüymüş:kop:
kadın olduğu gibi kabullenmiş onu yani körlükten değil :ehe
ayrıca ailesi onu ilk olarak düğündemi görmüş daha önce çakmamışlarmı hareket ve tavırlarından :ehe

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Yuh Ya...Bide Rahatlıkla Ailem Alışmakta Biraz Zorluk Çekecek Diyo:)....Türkiye'de Olduğunu Düşünsene Bunun:D

canturgay

canturgay

Üye
na kadar geniş insan bunlar yawww..:@

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Geceleri işe çıkarlar artık beraber. Gelin bırakır diyecem de hangisi gelin çözemedim :agla

bora006

bora006

Üye
iğrençlikten öte bişey yaw bunlarda mide yokki zaten

dreamboys69

dreamboys69

Üye
insanlarda artık ne yapçagını şaşırdı...

elmyra

Üye
yaw bu ne insanlıktır anlamadım kii :@:@:@

TAMER123456789

TAMER123456789

Üye

elmyra

Üye
katılıyorum...

ne kadar travesti,gay,lezbiyen varsa taksim meydanında kurşuna dizeceksin bak dir daha dönüyolarmı :ehe

katılmıyorum insanların cinsel tercihleri sekillleri bazı seyler ellerinde değildir ben bu yüzden söylediklerinee katılmıyorumm

TAMER123456789

TAMER123456789

Üye
Haklısın ben zaten espri mayetinde söylemiştim böyle birşey tabiki olamaz ama benim içimden gelmiyor değil... Ama dreamboysun dediği gibi insanlar ne yapacağını şaşırmız...

ouSahin

ouSahin

Üye
biri tro öbürü kro :D

omayra

Üye
Korkunç!! Hadi bir erkek olarak kadın gibi hissediyorsun, niye evleniyorsun, hadi evlendin, niye gelinlik giyiyorsun? Hadi gelinlik giymek istiyorsun, niye bir kadınla evleniyorsun? Tedavi ile iyileşecek dönemleri çoktan geçmiş, Allah ıslah etsin!

dieselsingle

Üye
sadece oha !!!

keremerson

keremerson

Üye
:oha:
Töbe töbeeee :nono:

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
daha neler neler göreceğiz ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt