Öneri Islami Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Last-Trump

Üye
    Konu Sahibi
Islami Uygulamalar
Sitede islami uygulamalarin sayisi genel olarak cok az olan uygulamalarda eski. Bu konuda eksikliklerin giderilmesini talep ediyorum.Sistem eski olabilir uygulamalarda ancak mevcutta kullanımda olan modeller için hala indirip kullanan var.Ayrıca sitemizde her işletim sistemi içinde bu türde uygulamalar var.

Saygılarımla "ADMIN"
sistemin eski oldugunu kabul ediyorsaniz yenileyin ayrica her isletim sistemi icin bu turde olan uygulamlarin linkini verin kac tane oldugunu bizde bilelim

• Beğen
Tepkiler: temm06

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Sitede islami uygulamalarin sayisi genel olarak cok az olan uygulamalarda eski. Bu konuda eksikliklerin giderilmesini talep ediyorum.Sistem eski olabilir uygulamalarda ancak mevcutta kullanımda olan modeller için hala indirip kullanan var.Ayrıca sitemizde her işletim sistemi içinde bu türde uygulamalar var.

Saygılarımla "ADMIN"
sistemin eski oldugunu kabul ediyorsaniz yenileyin ayrica her isletim sistemi icin bu turde olan uygulamlarin linkini verin kac tane oldugunu bizde bilelim
Sistemi yenilemek mi? :ah

Last-Trump

Üye
    Konu Sahibi
uygulamalar guncellenebilir ve yenileri eklene bilir

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Yeni çıksa zaten eklenir :oke:
Güncelleme gelse zaten paylaşılır :oke:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Değerli arkadaşım sistemi maxicep tasarlamadı symbian zamanın hala kullanılan en populer işletim sistemlerinden biri ancak kullanıcı sayısı az bizden ne istiyorsunuz ve kapatılan bir konuyu tekrardan açmayınız orada belirttiğim gibi varolan linklerde sorun varsa düzeltilir ancak burada değerli üyelerimizin ve bölüm moderatörü arkadaşlarımızın paylaşımları.

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar007

Last-Trump

Üye
    Konu Sahibi
yeni cikanlar ovide var ama indiremiyoruz cunku parali

Last-Trump

Üye
    Konu Sahibi
oyle olan programlar bu sitede var digerlerininde oyle olmasini istiyoruz

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tamamdır paylaşım olduğu an yapılır ilginize teşekkür eder keyifli forumlar dileriz.Tekrar tekrar konu açmayınız uyarı alırsınız bilginize.:locked2:

• Beğen
Tepkiler: Last-Trump ve İhtiyar007
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt