Haber Nokia Storyteller Beta Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Nokia Storyteller Beta Mağazada
Nokia'nın merakla beklenen uygulaması StoryTeller mağazada. Tabi ki indirilemiyor.

Şimdilik sadece Lumia 1520 uyumlu. İp dns yöntemiyle yüklemek isteyenler deneyebilir.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Sensation

respection123

Üye
Güzel :naughty:
haberler gelmeye devam ediyor

PureFood

PureFood

Üye
nedir bu abi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Nokia Storyteller tüm fotoğraflarınızı, videolarınızı ve sinemagraflarınızı otomatik olarak hikayeler adı altında interaktif şekilde gruplandırır. Zaman tünelinde, tüm hikayelerinize göz atabilir, bu hikayelerinizi düzenleyebilir, slayt gösterileri olarak görüntüleyebilir veya arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Fotoğraflarınızı ve videolarınızı konumlarına göre sıralayabilir ve hikaye hakkında daha fazla bilgi vermeleri için başlıklar ekleyebilirsiniz. Ayrıca, bir fotoğrafa bakarken uzaklaştırarak fotoğrafın nerede çekildiğini haritada görebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve PureFood
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
diğer lumialara ne zaman gelir

turbocore35

turbocore35

Üye
aman ya işte nokia nın desteği ip ilede yüklenemiyor1020 yede yüklenmiyor ya yuh yani .:D.

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
ferit.61

ferit.61

Üye
Bilgi için teşekkürler..
Arkadaşlar Ip yöntemi ile yükleniyor sıkıntı yok. Şimdi yükledim inceliyorum..

ferit.61

ferit.61

Üye
nasıl hangi ip ile yükledin ?

Arkadaşım hani bu standart IP vardı ya. 117.135.139.179 port numarası da 8888 yapıyorduk. Bu şekilde.

Ama bir taktik var şöyleki, sadece bölgeyi Amerika yapıp telefonu yeniden başlattık. Sonra wifi ye bağlanıp üstteki ayarları girdik ve uygulamayı indir dedik buraya kadar biliyoruz hepimiz. Tam indirirken hata veriyor, en azından indirilenlerde görünüyor ve ilgilenmeniz gerekiyor diyor, öyle kalsın wifi ayarlarına gel ve o ayarları iptal et yani orijinaline dön. Ondan sonra mağazaya gir tekrar üzerine indir de tıkla indiriyor. Aynen böyle yaptım bir kerede kuruldu..

turbocore35

turbocore35

Üye
Arkadaşım hani bu standart IP vardı ya. 117.135.139.179 port numarası da 8888 yapıyorduk. Bu şekilde.

Ama bir taktik var şöyleki, sadece bölgeyi Amerika yapıp telefonu yeniden başlattık. Sonra wifi ye bağlanıp üstteki ayarları girdik ve uygulamayı indir dedik buraya kadar biliyoruz hepimiz. Tam indirirken hata veriyor, en azından indirilenlerde görünüyor ve ilgilenmeniz gerekiyor diyor, öyle kalsın wifi ayarlarına gel ve o ayarları iptal et yani orijinaline dön. Ondan sonra mağazaya gir tekrar üzerine indir de tıkla indiriyor. Aynen böyle yaptım bir kerede kuruldu..
ama o kapanmıştı yav .:D.deniyorumdiğeriyle yükledim deniycem .:D.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:

ElectroTR

ElectroTR

Üye
117.135.139.179 port numarası da 8888

Bunlar ile L620 ye yükledim. Facebook beta 512 mb ler için optimize edildiği halde kasıyor ama bu uygulama sadece 1 gb ve üstü olmasına rağmen ttreme bile yok. İnsan sinir oluyor bu tür şeylere...

turbocore35

turbocore35

Üye
117.135.139.179 port numarası da 8888

Bunlar ile L620 ye yükledim. Facebook beta 512 mb ler için optimize edildiği halde kasıyor ama bu uygulama sadece 1 gb ve üstü olmasına rağmen ttreme bile yok. İnsan sinir oluyor bu tür şeylere...
uygulama 1 gb ram istemiyorki sadece 1520 için yüklenebiliyor .:D.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
e ben yükleyemedim bu ip sistemiyle :( iki ip yide denedim ama olmadı :(cevap yokmu yav :(

ferit.61

ferit.61

Üye
Ben dün akşam denedim direkt oldu bir kere de. Bazen daha çok uğraştırırdı.

Ekstra bilgi olması açısından şundan fark eder mi bilmiyorum ama, eşimin telefonundan bağlandım wifi paylaşımını açarak.
Belki ama belki bundan da fark olabilir, varsa çevrende wifi ile internet verebilen arkadaşın esin dostun (tabi internet pakedi de olsun :) ) öyle dene istersen.

Takipçi Satın Al

Üst Alt