Samsung Galaxy Note 3′ün Messi’li Yeni Reklam Filmi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 3′ün Messi’li Yeni Reklam Filmi
Son yılların akıllı telefon segmentinde en iyi çıkış yapan ismi Samsung, arka arkaya sunduğu yeni akıllı telefon modelleri ile liderliği kimselere bırakmıyor. Akıllı telefonlarının pazarlanması konusunda da oldukça akıllıca davranan ve bu anlamda önemli yatırımlar yaptığı gözde akıllı modelleri öne çıkarmasını iyi bilen teknoloji devinin son reklam filmi ise yeni modeli Galaxy Note 3 için çekildi.



Ünlü futbolcu Lionel Messi‘nin yer aldığı tanıtım filmi için Samsung, bu tür reklam harcamaları için büyük bütçeler ayırıyor. Barcelona‘nın popüler oyuncusu, reklam filminde “The Developer” olarak yer alıyor. Cihazlarının pazarlaması konusunda başarılı olan Samsung’unAdam Hashemiyönetmenliğinde çekilen yeni reklam filmini haberin sonunda izleyebilirsiniz.

Samsung Galaxy Note 2 modeli ile oldukça ilgi gören ve cihazın halefi olarak sunulan Galaxy Note 3‘ün teknik detaylarını hatırlayacak olursak; 5.7″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED ekran özelliğine sahip model gücünü 2.3Ghz saat hızında dört çekirdekli işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 800/1.9Ghz saat hızında sekiz çekirdekli işlemci içeren Exynos 5 Octa‘dan almakta.

32GB/64GB dahili veri depolama alanına sahip model, 3GB sistem belleği içermekte. Arka yüzünde 13MP ön yüzünde ise 2MP olmak üzere iki ayrı kamera konumlandırılmış olan model, Bluetooth 4.0, NFC, 3.200mAh batarya, Wi-Fi, GPS gibi özelliklere de sahip.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Samsung Galaxy Note 3′ün Messi’li yeni reklam filmi
 


Buğra

Buğra

Admin
Sanki o yolda yuruyen adam messi degilde dublor gibi geldi bana :kıskıs:
 
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Messi de baya işsizleşti :d:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
kaanslmz

kaanslmz

Üye
o degil de tamam guzel reklam ama o kadar para var shop oldugunu bari belli etmeden yapsalardi.
 


Üst Alt