Galaxy Note 3, Kendisi Ile Karşı Karşıya

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy Note 3, Kendisi Ile Karşı Karşıya
Samsung, IFA 2013‘de yeni nesil üst seviye amiral gemisi modeli Galaxy Note 3 ile karşımıza geldi. Galaxy Note ile sunduğu deneyimi bir üst seviyeye taşımayı amaçlayan firma, senenin ikinci “Unpacked” etkinliğinde yeni akıllı telefonunu duyurdu. Ayrıca bu etkinlikte şu an için sadece Galaxy Note 3 ile uyumlu olan Galaxy Gear akıllı saat de gün yüzüne çıktı.



Samsung’un yeni akıllısı 5.7″ büyüklüğünde ve 1920×1080 pikselçözünürlüğünde dokunmatik Super AMOLED ekran ile geliyor. 3GB sistem belleği kullanmayı tercih eden Samsung, ayrıca 16GB/32GB ve 64GBolmak üzere, üç farklı dahili veri kapasitesi ile yeni akıllısını satışa sundu.

Galaxy Note 3‘ün arka yüzünde yer alan 13MP kamera, 4K video çekimi de gerçekleştirebiliyor. Ayrıca ön yüzünde 2MP başka bir kamera daha yer alıyor. NFC, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, microSD kart desteği, 3.200mAhbatarya diğer özellikler arasında yer alıyor.

Yeni akıllı telefon yonga seti olarak da iki farklı versiyonda geldi. Galaxy S4′de de benzer şekilde iki farklı yonga setine yer vermişti. BaktığımızdaGalaxy Note 3, N9000 modelinde Exynos 5 Octa, N9005 modelinde iseQualcomm Snapdragon 800 yonga setini kullanıyor.

Acaba bu modellerden hangisi daha hızlı? Bunu merak ediyorsanız eğer,Galaxy Note 3‘ün kendine karşı olduğu video aşağıda.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Galaxy Note 3, kendisi ile karşı karşıya
 
  • Beğen
Tepkiler: Invoke


Invoke

Invoke

Üye
Güzel haber, teşekkürler :)
 
Lohengram

Lohengram

Üye
Hangisi daha hızlı ?
 
Invoke

Invoke

Üye


Üst Alt