Htc One Max Fcc’de Göründü

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Htc One Max Fcc’de Göründü
Tayvan kökenli HTC, 2013 içerisinde amiral gemisi HTC One ile oldukça ses getirmişti. Tasarımı yanı sıra donanım özellikleri ile de dikkat çeken akıllı telefon için son dönemde kırmızı ve mavi renk seçeneklerini de dahil etmişti.



HTC One‘ın başarısının ardından, bu modelini daha küçük versiyonunu daHTC One Mini adı ile sunmuştu. Bu yeni model 4.3″ büyüklüğünde ve çözünürlük olarak 1280×720 piksel ekran, 1GB sistem belleği, 16GB dahili veri kapasitesi, 4MP Ultrapixel arka kamera, 1.6MP arka kamera, 1.4Ghzçift çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 yonga seti gibi özelliklere sahipti.

Daha sonra HTC‘nin Mini modelinden sonra bir de büyük ekrana sahip phablet modeli HTC One Max üzerinde çalıştığı bilgileri geldi. Bu yeni akıllı telefonun henüz kesin olmayan teknik özellikleri ise 5.9″ büyüklüğünde ve1920×0180 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran, 2GB sistem belleği ve 32GB/64GB dahili veri kapasitesi olarak belirtiliyor.

Ayrıca diğer özellikler de 4MP Ultrapixel arka kamera, 2.1MP ön kamera,1.7Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli Qualcomm APQ8064 Snapdragon 600 yonga seti, Android 4.3 Jelly Bean mobil işletim sistemi olarak belirtilebilir.

HTC One Max, şimdi de FCC’de ortaya çıktı. Bu da model numarası0p3p510 olarak belirtilen yeni akıllı telefonun çok yakın zamanda sunulacağı anlamına geliyor.

HTC One Max FCC’de göründü
 


big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Piyasada note 3 varken kim s600 lü bu cihazı alıcak?
Edit: Bide çift çekirdekliymiş.
 
LimePie

LimePie

Üye
arkadaş haklı çift çekirdek bir işe yaramaz
 
LimePie

LimePie

Üye
yukarıda öyle yazıyor snapdragon 600 1.7 çift çekirdek diyor :karisti:
 


Üst Alt