Çoook Karışık! :/

Sponsorlu Bağlantılar

mynettmy

Üye
    Konu Sahibi
Çoook Karışık! :/
Arkadaşlar ben geçen sene bir kıza çıkma teklifi etmiştim Terslemişti.faceden etmştm cesaret edememiştim. Zaten okulun son günleriydi.Çook seviyordum.Hala da seviyorum.Ne kadar unutmuş gibi davransam da Unutmadıgımı anlıo. Bugün kuaföre gitmiştim.Amcamoğlu Kuaför.Çok güzel saç bakımı falan herşeyi güzelce yapmıştı.Çok yakışıklı olmuştum galiba. Sevdigim kız ile Benim kankam var Tabi ki de kankam kız. çarşıya inmişlerdi.Benimde Kuaförüm Çarşıya giden yolda.Beni Kuaförde Gördüklerinde uzun uzun baktı.Sanki o da beni seviyomuş gibi.Ama bana hem nefret, kin duyuyo.Hemde o kadar çok sevio. Bu kız Beni Sevio mu sevmiomu anlamıom. Çook kafam karışık. Yardımcı Olur musunuz Çook önemli bu benim için..
 


fk555897

fk555897

Üye
Kankana söyle kıza söylemeden ağzını arasın. Senin söylediğini belli etmesin ama.
 
время

время

Üye
Öncelikle biraz kuğu davran. Onla ilgilenmiyormuşsun gibi davran. Bak bakalım o zaman ne olacak. Sen böyle üzerine düştükçe o naza çekiyor kendini.;)
 

mynettmy

Üye
    Konu Sahibi
Tmm deneyecm
 
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
 
  • Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Olmaz bu is...
 

mynettmy

Üye
    Konu Sahibi
Neden olmasın :( Bu kız çook tuhaf ya :(
 
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Facebook'tan çıkma teklifi mi edilir? Kızın karşısında bittin zaten sen. ÖZgüveni sıfır, acemi bir insansın şu anda onun gözünde. Bu arada yaş kaçtı?
Alakasız bir şey söyleyeceğim. Şu telefon kısmına numaranı değil hangi telefonu kullandığını yazacaksın. Valla arayıp sapıklık yapasım geliyor. :D
 
  • Beğen
Tepkiler: yunusbulet

mynettmy

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın :( İlla ki küçük bir umut vardır.
 


Üst Alt