Motorola’dan her hafta 100.000 Moto X akıllı telefon satışı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Motorola’dan her hafta 100.000 Moto X akıllı telefon satışı
Google çatısı altında faaliyetlerine devam eden Motorola, yaşadığı sıkıntılar sonucunda küçülme yoluna gitmiş ve dünya genelinde faaliyetlerini sonlandırarak, sadece Amerika bölgesinde devam etme kararı almıştı. Bir süredir yeni akıllı telefon modelleri sunmayan firma, geçtiğimiz ay dört yeni modelini sunmuştu.



Bu yeni akıllı telefon modellerinden üç tanesi sadece Verizon Wireless tarafından sunulacak olup, Droid Mini, Droid Ultra ve Droid Max olarak adlandırılmıştı. Bu akıllı telefon modelleri Amerika Birleşik Devletleri’nde satılıyor.

Diğer taraftan Moto X adında ki bir modeli daha duyurmuş ve kısa sürede de sunmuştu. Bu yeni akıllı telefonun özelliklerini hatırlayacak olursak eğer 4.7″ büyüklüğünde ve 1280×720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Yonga seti olarak 1.7Ghz saat hızında çift çekirdekli Krait işlemcili Qualcomm MSM8960 Snapdragon Pro’dan güç alıyor.

Moto X 2GB sistem belleği yanı sıra 16GB/32GB dahili veri kapasitesi seçeneğine sahip. Arka yüzünde 10MP kamera yer alırken, ön tarafında da görüntülü konuşma için 2MP kamera yer almakta. Grafik işlemcisi Adreno 320 ve 2.200mAh batarya ile geliyor.

Motorola‘nın akıllısı Moto X‘in satış rakamlarına dair bilgiler de gelmekte. Son gelen haberlere göre haftada 100.000 rakamına ulaşmış durumda. Bu bilginin Reuters tarafından verildiğini de belirtelim.

http://www.maxicep.com/portal/motoroladan-her-hafta-100000-moto-x-akilli-telefon-satisi.html
 


Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Motorola bir daha Dünya çapında satış yapmayacak mı :blink:
 
tapatalk

tapatalk

Üye
bu telefonun beyazı çok tatlı keşke gelse
 
  • Beğen
Tepkiler: Samet.25
skylinegti

skylinegti

Üye
zaten nerde iyi bir telefon çıksa türkiyeye gelmiyor sanki gelse satılmayacak, ben bu telefon firmalarını anlamıyorum...
 
  • Beğen
Tepkiler: Samet.25 ve Pikkaccu
fk555897

fk555897

Üye
Bu tarz telefonlar genelde ülkemize gelmiyor.
 

Samet.25

Cok hos telefon
 
Türe

Türe

Üye
Kendi tasarimin ve adin yazacak kim istemez bu cihazi..
 


Üst Alt