Ekran kartı sorunu :/

Sponsorlu Bağlantılar

nefretsiz

nefretsiz

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartı sorunu :/
Arkadaslar benim pc bayadır oyunlarda kasma yapıyordu bugün kasayı actım ve ekran kartı fanının dönmedigini farkettim oyun oynarken herhangi bi sorun olmuyor ama düşük bellekli oyunlarda kasma yapıyor mesela battlefield ve i am alive gibi oyunlarda mouse gec algılıyor yani mouse u ceviriyorum 0,5 sn sonra algılıyor ne yapmalıyım ?

adepsi_11

adepsi_11

Üye
arkadaşım ilk başta pcye format at sonrada ekran kartı fanının ayriyetten satıldığını biliyorum yada yenisini al geç

hikmet366

hikmet366

Üye
ekran kartı isinica işlem yapmıyor anlaşılan fan ı değiştir ekran kartın yanabilır

UpOneTR

UpOneTR

Üye
aynen arkadaşın dediği gibi önce komple format at
daha sonra sök kasanı bütün parçalarını tek tek temizle (benim ekran kartımda fan yok) ekran kartı fanı ufacık bişey pek etkili olmuyo bence :)
Imkanin varsa güzel bide ekran kartı al :)

Uhops

Uhops

Üye
Formata ne gerek var.
Ekran kartı ısınır yanabilir.
Mousenin geç algılaması olayı ekran kartından kaynaklancağını sanmıyorum. Ama fps düşük olduğu için kasa kasa haraket ediyorsa o ekran kartındandır.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Atsın olum eline mi yapışcak :)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
bazı insanlar formatla herşeyin çözüleceğini sanıyor...

• Beğen
Tepkiler: smrlss

smrlss

Üye
alışmışsınız herşyde format demeye.. ekran kartının fanının kücük bir kablosu var o takılı olduğu yerden cıkmıs olabilir. kasa fanlarının macununu kontrol et. fan temizligini yap.