teşekkürler yardımınız için.Gidip bakacağım telefonculara 400-450TL arası bir fiyata 16gb lık bakacağım.üstteki kapak kırık mı değil mi ona dikkat et, cihazı açınca biraz gezin kamera uygulamasını açıp kamerayı kontrol et. Bağlantı var mı yok mu bunlara bak (bluetooth şebeke vs.)
ayrıca cihaz kaç gb ve kaça alacaksın?
batarya durumunda iyi yazıyor.Alet çok temizdi yoksa almayacaktım.Şuan içim hiç problem yok bütün işlevleri çalışıyor.Gerçekten süper bir telefon N9.çok beğendim.hocam şeye de mutlaka bak batarya durumuna bak o da önemli. 300 tl daha biriktirip sıfır alabilirsin aslında ama tabi sizin bileceğiniz bir iş.Şimdiden hayırlı olsun.
hayırlı olsun, garanti nereden?teşekkürler yardımınız için.Gidip bakacağım telefonculara 400-450TL arası bir fiyata 16gb lık bakacağım.
- - - Eklendi - - -
N9 16gb siyah 450 TL ye aldım.Garantisi var dedi nereden sorgulaya bilirim?
Kvk'dan garantili dedi ama daha sorgulayamadım.birde son sürüm nedir.sürümünde PR1.3 (40.2012.21-3.427.6_PR_427) yazıyor.hayırlı olsun, garanti nereden?
kvk'dan garantisini sorguladım.garantisi devam ediyor gözüküyor.Birde finlandiya üretimiymiş.Bir sorun çıkmaz,kazasız belasız kullanırım inşallah.[ENGİN];6356186' Alıntı:Son sürüm yüklü cihazında sorun yok yani
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburadan sorgulama yapabilirsin imei nosu ile
teşekkürler.hayırlı olsun. sıkıntınız olursa buradaki herkes bilgisi dahilinde yardımcı olmaya çalışacaktır, kolay gelsin.
Garantisi devam ediyorsa sorun yok o halde hayırlı olsunkvk'dan garantisini sorguladım.garantisi devam ediyor gözüküyor.Birde finlandiya üretimiymiş.Bir sorun çıkmaz,kazasız belasız kullanırım inşallah.
Öncelikle yapmadıysanız ayarlar+cihaz+gps ve konumlama+ cihaz konumlama ve mobil veri bağlantisini kapalı hale getirin batarya kullanımı açısındanteşekkürler.Yanlız arkadaşlar verdiğim linkteki gibi cihaz biraz ısınıyor.İnternette gezerken bariz bir şekilde ısınma var.Sizlerde durum nedir?Hayırlı olsun.![]()
yazılım sürümünüz nedir?teşekkürler.Yanlız arkadaşlar verdiğim linkteki gibi cihaz biraz ısınıyor.İnternette gezerken bariz bir şekilde ısınma var.Sizlerde durum nedir?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teşekkürler.Yanlız arkadaşlar verdiğim linkteki gibi cihaz biraz ısınıyor.İnternette gezerken bariz bir şekilde ısınma var.Sizlerde durum nedir?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
PR1.3 son sürüm.Telefonda kılıfta kullanmıyorum.Isıyı baya hissediyorum.yazılım sürümünüz nedir?