enesrsln
Üye
kardeş ilk önce oyun istiyorsun iphone 4 bence bu devirden sonra alıınmaz iphone 4s olsa başka. şimdi sana şunu söyliyim ister android olsun ister ios olsun bir akıllı telefonu kolay kolay 3 yıl kullanamazsın bence . müzik çok dinlemem demişsin zaten ses konusunda alanlar memnun internet olarak bilemem gm discovery daha iyi olabilir güncelleme konusunda iphone 4 ios 7 alacak gm discovery de 4.2.2 alır galiba bence gm discovery
Kardeş o kadar bütçem yok maalesef. 600-700 TL bütçem var. Beni 3 yıl idare edecek bir cihaz yok mu ya ?iphone 4 iyidir ama 3 sene götürmez seni4s veya 5 bak
Ömür - iPhone 4
Güncelleme - iPhone 4
Oyun - Discovery (ama iPhone 4 de iyi sayılır oyun konusunda)
Internet - Discovery
Müzik - Kesin cevap veremem ama Discovery daha iyidir diye düşünüyorum. Sonuçta DTS Sound sistemi var.
Kamera - Discovery
Akıcılık - iPhone 4 (Galaxy S4 gelse bence iOS stabilliğine yetişemez)
Evet arkadaşlar 2 cihaz arasında kaldım yarın gidip birisini alacağım ve en az 3 yıl beni idare etmesi gerekiyor. Oyun çok oynarım. İnternette gezerim. Müzik çok fazla dinlemem. Kamera da benim için önemli. Yardımlarınızı Bekliyorum
kardeş eğer bir yalanım bir eksiğim varsa söyle bizde bilelim videolar var kullanıcılar var yorumlar var yalan mı bu şimdi ? ben çoğu ios cihazı kullandım burda boş boş kuş gibi ötmüyorum doğru haklısın iphone 4 hala çoğu telefondan iyi ama bence gm discovery daha iyi iphone 4s olsa tartışılır ben android taraftarım ama şunu söyliyimki elmacılar yada wp8 fanları gibi önüme duvar çekip konuşmuyorum herşeyin artısıyla ve eksisiyle objektif bir şekilde konuşmaya çalışıyorum herkese iyi forumlarKardeşim yeter artık neden kullanmadığınız bir telefon hakkında rahatça yorum yapıyorsunuz? iPhone 4 hala piyasadaki çoğu oyunu rahatça oynatıyor.
Ömür - iPhone 4
Güncelleme - iPhone 4
Oyun - Discovery (ama iPhone 4 de iyi sayılır oyun konusunda)
Internet - Discovery
Müzik - Kesin cevap veremem ama Discovery daha iyidir diye düşünüyorum. Sonuçta DTS Sound sistemi var.
Kamera - Discovery
Akıcılık - iPhone 4 (Galaxy S4 gelse bence iOS stabilliğine yetişemez)
kamera discovery hahhahahahahahaahhahahahha
Aynen öyle DISCOVERY'nin kamerası iphone4'ün kamerasından daha iyi dağılın şimdi.
kardeş eğer bir yalanım bir eksiğim varsa söyle bizde bilelim videolar var kullanıcılar var yorumlar var yalan mı bu şimdi ? ben çoğu ios cihazı kullandım burda boş boş kuş gibi ötmüyorum doğru haklısın iphone 4 hala çoğu telefondan iyi ama bence gm discovery daha iyi iphone 4s olsa tartışılır ben android taraftarım ama şunu söyliyimki elmacılar yada wp8 fanları gibi önüme duvar çekip konuşmuyorum herşeyin artısıyla ve eksisiyle objektif bir şekilde konuşmaya çalışıyorum herkese iyi forumlar
yinede iphone4 daha iyi bi kere iOS dedinmi akan sular durur gerisi fasa fiso
Güncelleme konusunda bence General Mobile önde. Çünkü İPhone 4 İOS 7 'den sonra güncelleme almayacak. Ama Discovery'e orijinal firmware çıkmasa da custom rom çıkar diye düşünüyorum.