General Mobile Discovery İnceleme

Sponsorlu Bağlantılar

calypso16

calypso16

Üye
Diger konuyada yazdim ama garantisi bitecek olan s2 var bende verip bundan alsam mi?

maskedboy

maskedboy

Üye
Weewoo kardeş bi inceleme videosu çeksen olur mu yapabilirsen çok iyi olur ??

seyyah_54

Üye
arkadaşlar ben de dayanamadım bu kadar özellik bu fiyata ereyon dan aldım inşallah hayırlı olur ilk android im olacak :)

maskedboy

maskedboy

Üye

death993

Üye
arkadaşlar ben bu telefonu bugün aldım herşyi gerçekten çok güzel fakat benikinde android 4.2.1 güncellmesi var ne yapmam lazım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
[video=youtube;OH3chITfcXg]http://www.youtube.com/watch?v=OH3chITfcXg#[/video]
Buyrun bir video

calypso16

calypso16

Üye
Arkadaslar s2yi verip alayım mı discovery.gerek yok mu

calypso16

calypso16

Üye
Garantim bitiyor 1 ay kaldı yeni telefon alsam mı almasam mı diye düşünüyorum. GM discovery de güzel bir alete benziyor. Sonu 5800 gibi olmasın sonra :D

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
Gençler bi sorum olucak şimdi ROOTsuz bi şekilde oyun datalarını Ext.Sd karta atabiliyormuyuz bu telefonda ? Ben mi yanlış anladım ?

Systemathic

Systemathic

Üye
Sağolasın :)

jr_arif

jr_arif

Üye
beyler bu telefonun sarjı ne kadar gidiyo

ebuzer_06

Üye
Selamun Aleyküm arkadaşlar;
Ben ilk öncelikle sormak istediğim sorular arasında telefonun çift hatlı oluşu hat çekim gücünde sıkıntı yaratıyor mu ? Birde ek olarak daha önceden almış olduğum çift hatlı telefonum çabuk bozuldu ve kimi gördüysem derdinden dolayı yakındılar bu telefonda kullanan arkadaşlar anlamıştır sizcede öyle mi ?
2. Telefona sık sık rom desteği var herhalde şu an android en yüksek sürümünü kullanıyor ve ileride sizce güncelleme gelirmi yoksa kaçak olarak mı yükseltiriz ?
3. Kamera özellikleri güzel ama Galaxy S3 kadar net çekmediğini video incelemelerde gördüm ancak kullanan arkadaşlar detaylı bilgi verebilirse çok sevinirim. Arasında fark olması doğal çünkü arasında 3 kat fiyat farkı var ona birşey demiyorum zaten :)
4. olarak ta burdaki bazı arkadaşların yazdığı ölü piksel olayına değinmek istiyorum alan arkadaşların hepsinde çıkıyor mu ? Bu olay beni çok korkuttu almayı düşünüyordum biraz tereddüt ettim sonuçta 600 tl çöpe atılacak bir para değil.
Cevaplarsanız çok sevinirim. Teşekkürler

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
ben inceledim sonuç perfect :)

Uhops

Uhops

Üye
kamerayı sabitleyip(betona falan koyup) biraz daha fazla fotoğraf çekersen alıcılar için daha iyi olur. İlk fotolarda elin titremiş(otobüste doğal olarak...) 3. fotoğraf güzel ve kalteli :)

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
kamerayı sabitleyip(betona falan koyup) biraz daha fazla fotoğraf çekersen alıcılar için daha iyi olur. İlk fotolarda elin titremiş(otobüste doğal olarak...) 3. fotoğraf güzel ve kalteli :)

Katılıyorum :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt