lumia 520 ilk alındığında

Sponsorlu Bağlantılar

serdar.isiktas

serdar.isiktas

Üye
    Konu Sahibi
lumia 520 ilk alındığında
arkadaşlar telefonu bugün aldım ve aldığım yer 12 saat açmadan şarja takmamı söyledi.şarja az önce taktım fakat kendi kendine açıldı.açık kalsa sorun olur mu?bir de bu 12 saat şarj olayı da nedir ?

Churchil

Üye
Kardes lumialari jarza taktiginda tel kendi acilir ozelligidir o . Batarya konusunda sana tavsiyem telefonun icindeki jarzi bitir oyle tak jarza ama oyle 12 saat falan takili birakma dolunca cikar ..

dakamon

dakamon

Üye
Ya salla herkes Bi şey diyo ilk aldığında bitene kadar şarjı kullan bitince şarja tak bekle on iki saat şarj da ilk zamanlar telefonun şarjın memnun kalmayabilirsin. Sisteme Bi alışman lazım :) bide ilk beş şarjı şöyle yap telefonun şarjı bitip kapansın ve oyle şarja tak tam dolsun ve biraz daha bekle oyle al ilk 5 6 şarjı böyle yap bataryayı iyice açarsın bide buna da her zaman dikkat edersen yine de iyi Bi şey olur senin için ama dediğim gibi ilk şarjlar önemli Bi sure sonra kafana göre tak çıkar :D

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

serdar.isiktas

serdar.isiktas

Üye
    Konu Sahibi
tavsiyeler için teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

beyler elektrikler gitti :D ne yapmam lazım

serdar.isiktas

serdar.isiktas

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu bugün üçüncüye şarja takıyorum normal mi bu ?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
tabii ki normal değil ama nasıl kullandığına da bağlı.

serdar.isiktas

serdar.isiktas

Üye
    Konu Sahibi
şarjda iken ellemedim ama daha sonrasında elimden düşmedi fakat kardeşimde galaxy ace 5830i var onun ki bitmiyor telefonu alalı da iki gün olmadı hemde .s

katil_197

katil_197

Üye
benim telefon biraz daha zorlarsa günde 5 vakit şarj olacak :d

kaptain jack

Arkadaşlar öncelikle merhaba bende almayı düşünüyorum. Bir çok şey okudum aklım karıştı şimdi eğer alırsam kutudan çıkardığım zamanki şarjı ne kadar olacak? Dolana kadarmı yoksa 12 saatmi?

Ramatata

Ramatata

Üye
Müdür şarjı bitir telefon kendi kendine kapansın sonra on oniki neyse şarj a bırak kalsın sonrasında normal devam et

kursat99

kursat99

Üye
Ben ilk iki üç şarjımı 12-13 saat yaptım. Giderek oturuyo.

emz

emz

Üye
Arkadaşlar bilen bilmeyen herkese yazayım. Telefonu daha 2 saat önce aldım. İlk aradığım konu bu oldu. Buyurun Nokia'dan size cevap:
bir süre yok. Ama tel bence gayet iyi. Ama 3g kamerası olsa daha iyi olurdu. Bence herşeyiyle yeterli. Fazlası var eksiği yok. Daha ne olsun. Bu arada bana Beymen'in indirim kampayasından ücretsiz geldi. 600 Tl lik bir telden çok daha fazlasına sahip. Bu telefonu Nokia değil de samsung ve ya apple üretse emin olun 900-1000 tl yi zorlardı! Anlayacağınız gayet iyi. Herkese tavsiye ederim. Bu arada tel Nokia 5800 XpressMusic den geçtim. Kamera flaşı ve ön kamera hariç çok iyi. Ama onları özleyeceğim. Yine de herkese tavsiyem bu!

Takipçi Satın Al

Üst Alt