Eğer yanlışım varsa düzelt ama Yıl olmuş 2013 bluethoot'tan dosya gönderebiliyor musun başka markalara?
Zaten 1000 lira üstü telefon alıcaksan bi araştır arkadaş.Nedir nasıldır üstün körü araştırıp geçme...Böyle yanarsın işte sen git o zaman başka markalara keyfini sür oynunu oyna,internetinde gez..Derdin bunlarsa al başka marka kırılınca camı filan verirsin gene bi telefon parası ama.
Bi arkadaşta ıphone 4s ile lumia 920de interneti karşılaştırmış.Bende karşılaştırdım çay bahçesinin kablosuz internetinde benim telefonum ıphone 5den hızlı girdi.Eee ıphone 5 mi iyi 4s mi artık orasını bilemem ama sayısal rakamlarla ıphone 5 daha iyi gibi
Ben 2 ay bekledim hem çıkmadan öncede araştırdım çıktıktan sonrada yorumları okuyarak araştırdım.Bende şikayetçiyim güncellemeler tatmin edici olmadığı için ama böyle bir telefonada haksızlık edilmez..
Bırak allahını seversen bizim sistemimizden başka hangi sistemde böyle ram kısıtlaması var oyunlarda böyle saçma bir sistem olabilir mi bu yönü beni çıldırtıyor resmen
geçenlerde dedim ki gideyim teli değiştireyim.siyah lumia920 vardı gittim note2 aldım yaw en fazla 2 hafta kullanabildim android i donma desen onda kasma desen onda açılması 1 dk dan uzun,uygulama çok olabilir doğru ama marketteki 1milyon uygulamanın alayını kullanıyor musunuz sanki arkadaşlar insaf edin dürüst davranın.daha elindeki telin her özelliğini bilmeyen onca kişi vardır.ha neticede gittim note2 denen takozcuğu verdim beyaz lumia920 aldım ve inanıp inanmamak size kalmış ama telefon budur dedim.ha gelişiyor eksiği var kabul ama TELEFONDA BUDUR...wp henüz ön dişi çıkmış bir bebek gibi siz ondan evlenip çocuk sahibi olmasını istiyorsunuz bu mümkünmü_? android olsun ios olsun ilk çıktığında nasıldı? ki ios da hala en basitini diyim bi resim yollayamıyoruz bluetooth la ki belki ios7 de aşmıştır apple kendini. (wp çakması ios7)yakındır androidde wp den esinlenir widget lerinde falan
![]()

Eğer yanlışım varsa düzelt ama Yıl olmuş 2013 bluethoot'tan dosya gönderebiliyor musun başka markalara?
Zaten 1000 lira üstü telefon alıcaksan bi araştır arkadaş.Nedir nasıldır üstün körü araştırıp geçme...Böyle yanarsın işte sen git o zaman başka markalara keyfini sür oynunu oyna,internetinde gez..Derdin bunlarsa al başka marka kırılınca camı filan verirsin gene bi telefon parası ama.
Bi arkadaşta ıphone 4s ile lumia 920de interneti karşılaştırmış.Bende karşılaştırdım çay bahçesinin kablosuz internetinde benim telefonum ıphone 5den hızlı girdi.Eee ıphone 5 mi iyi 4s mi artık orasını bilemem ama sayısal rakamlarla ıphone 5 daha iyi gibi
Ben 2 ay bekledim hem çıkmadan öncede araştırdım çıktıktan sonrada yorumları okuyarak araştırdım.Bende şikayetçiyim güncellemeler tatmin edici olmadığı için ama böyle bir telefonada haksızlık edilmez..
androidin alt segment cihazlarındada play storede bazı oyunlar görünmüyor örneğin galaxy ace ve mini de storede temple run 2 diye aratın oyun hariç reklamlar nasıl oynanır vs gibi şeyler çıkıyor subway surfersdede öyle amncak onlara dışarıdan yüklenebiliyor fakat onlarda acayip kasıyor oynayamıyorsun
- - - Eklendi - - -
valla aynı şeyi bende yaşadım 920 den sonra note2 yi kullanamadım kasmalar takılmalar bilmem neler kamera desen tırt geri aldım 920mi![]()
Oldu o zaman biz kalkalim 
Sadece bir Bluetooth ile sistem gelişmişliğini olcemezsin. Ki zaten iOS lu cihazlar arasinda gonderiliyor.
nen gelişmişliğini ölçmedim.Başka Bi arkadaş wp8in eksiğini böyle dile getirmiş bende onun kullandığı sisteminkini dile getirdim bu gelişmişlik değildir eksikliktir.
Patron s4 ana ekran geçişlerinde takılıyor ya al işte evde var s4 oradan biliyorum şehir efsanesi değilArkadaşlar burası wp forumu Bi zahmet edip gidin android forumuna maxicep te birde ordaki cihazların sorunlarını okuyun note 2 kasmaz diyen arkadaşlar eğer siz iki oyun yükleyip karar veriyorsanız bilemem. Androidin kasmadığını söyleyenler cihazlara birden fazla yüksek boyutlu oyun uygulama yüklesin ozaman konuşalım
Arkadaşlar burası wp forumu Bi zahmet edip gidin android forumuna maxicep te birde ordaki cihazların sorunlarını okuyun note 2 kasmaz diyen arkadaşlar eğer siz iki oyun yükleyip karar veriyorsanız bilemem. Androidin kasmadığını söyleyenler cihazlara birden fazla yüksek boyutlu oyun uygulama yüklesin ozaman konuşalım
Merak etme. Biz bişeyleri test edip , deneyip öyle konuşuyoruz. S2'de bile 100'ün üzerinde uygulama varken kasmıyor vatandaş ne note 2 kasmasından bahsediyorsun ?